Crno – bele haljine su najelegantniji izbor za leto – potvrdila Kate Middleton

by | jun 18, 2024
povratak Kate Middleton i crno bele haljine

Kate Middleton, koja se bori sa teškom bolešću, napokon se pojavila u javnosti na rođendan Kralja Čarlsa. I naravno, zasijala noseći najelegantniji letnji trend: crno – bele haljine. 

Mesecima, još od kada je potvrđeno da se bori sa kancerom, javnost je priželjkivala vesti o Kate Middleton, engleskoj princezi. Na rođendan Kralja Čarlsa, princeza se napokon pojavila u javnosti izgledajući savršeno kao uvek. I noseći najelegantniji letnji trend: crno-belu haljinu.
Pojavljivanje Kate Middleton, nadamo se, znači da njeno lečenje ide u dobrom smeru. Tako nešto je i dala naslutiti u svojoj objavi na instagramu, samo dan pre proslave Kraljevog rođendana:
„Radujem se što ću ovog vikenda prisustvovati Kraljevoj rođendanskoj paradi sa svojom porodicom i Nadam se da ću se pridružiti nekoliko javnih angažmana tokom leta, ali isto tako znam da još nisam izašla iz šume“.
Stoga i ne čudi što su sve oči bile uprte u nju. Odavno je zauzela svoje mesto među influenserima generacije, postala uzor elegancije, a ovoga vikenda to je samo potvrdila izgledajući jednako otmeno kao i uvek.

Crno-bele haljine su najelegantniji trend leta, najavljuje Kate Middleton

Na Kraljevu paradu u centru Londona, Kate je stigla sa suprugom Williamom i njihovo troje dece. U nenametljivoj jednobojnoj haljini Jenny Packham sa asimetričnom mašnom na vratu, bila je prilika letnje sofisticiranosti. Istovremeno je iskoristila jedan od najjačih trendova sezone: crno-bele haljine. To je jednostavna, ali efikasna formula koja se se pojavljuje u širokom spektru cena i brendova i ponavlja, ne samo na haljinama, već i na suknjama, odelima, kupaćim kostimima. Još jedan povratak iz osamdesetih.

Umesto nude štikli koju većina slavnih bira ove godine za formalne događaje, princeza Kate uparila je svoju elegantnu haljinu sa belim salonkama i crnom klač tašnicom, dok je od nakita nosila floralne minđuše.

Članak se nastavlja posle reklama

Haljine u crnoj i beloj boji koje će obeležiti sezonu

Crno-bele haljine su definitivno izbor broj 1 za formalne događaje, ali to ne znači da ovu elegantnu kombinaciju ne možete nositi i u drugim prilikama.

Haljina na tufne

Haljina sa puf rukavima

Članak se nastavlja posle reklama

Haljina sa printom

Članak se nastavlja posle reklama

Haljina za posao

Haljina bez ramena

Članak se nastavlja posle reklama
Chris Jackson/gettyimages