U modi su srebrne štikle: Pogledajte kako ih stilizuje Eva Longorija

by | jun 24, 2024
srebrne štikle su u modi: pogledajte kako ih nosi Eva Longorija

Srebrne štikle viđaćemo svuda ovog leta jer su jedan od najaktuelnijih modnih trendova. Nose ih mnoge slavne dame među kojima je i Eva Longorija. 

Dobre cipele čine čuda. Za tren i naobičniju kombinaciju čine modernom i atraktivnom. A srebrne štikle u tome su nenadmašne i veliki su modni trenad. I ne samo štikle, već i patike, sandale, baletanke, mokasine, papuče… Slavne dame uveliko paradiraju u njima, među kojima je i prelepa ikona stila Eva Longorija.

Kako Eva Longorija nosi srebrne štikle

Članak se nastavlja posle reklama

Štikle u srebrnoj boji možete stilizovati na bezbroj načina jer sa slažu sa svim. A Eva Longorija odabrala je najseksipilniju verziju. Glumica je primećena u Njujorku u fenomeanlom izadanju. Obukla je mekanu sivu haljinu,dužine do ispod članaka. Haljina je bez ramena sa zanimljiv detaljem oko dekoltea.

Haljina ima nastavak u stilu marame koja se veže tik ispdo grudi. Malo podseća na džempe vezan oko ramena. Uz ovakvu haljinu, seksi, metalik srebrne štikle su najbolji mogući izbor. Ne privlači svu pažnju kao što bi to bio slučaj da je glumica obula crne štikle. Prosto savršen stajling.

Naravno, ne morate da nosite visoke potpetice ili haljinu koja je futuristička da biste ispratili aktuelni trend. Džejn Fonda i Kejti Holmes odlučile su se za podjednako efektne srebrne ravne cipele koje takođe možete kombinovati na bezbroj načina.

Članak se nastavlja posle reklama

Jamie McCarthy/Getty Images Entertainment