Plisirana suknja je hit ovog leta: Obožava je i kraljica Leticija

by | jun 27, 2024
Plisirana suknja je hit ovog leta: Obožava je i kraljica Leticija

Plisirana suknja ove godine vratila se na velika vrata. Nose je mnoge slavne dame među kojima je i ikona stila, španska kraljica Leticija. 

Mnogo se već govorilo o stopalima Leticije od Španije i njenom prelasku na komforniju obuću. To nimalo nije umanjilo titulu „ikone stila“ koju s pravom nosi jedna od najelegantnijih i najlepših žena. Kraljica ovih dana preferira ravne sandale koje savršeno pristaju uz jedan od najvećih modnih trendova – plisiranu suknju.

Plisirana suknja: Kako je stilizuje kraljica Leticija

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Članak se nastavlja posle reklama

Stajling kraljice Leticije u kojem dominira lagana, maksi, plisirana suknja, okakaterisan je kao jedno od njenih najboljih izdanja kada su neformalne prilike u pitanju. Koncert Ara Malikijana u kraljevskoj kući, okupio je kraljevsku porodicu, a povod je proslava desetogodišnjice vladavine kralja Filipa. Princeze Leonor i Sofija postaju sve zastupljenije na javnoj sceni. Ali, gde god da se pojavi, svu pažnju privuče prelepa kraljica Leticija. Tako je bilo i sada.

Duga plisirana suknja Leticije od Španje podseća na dane kada je radila kao TV voditeljka i kada je u svakom trenutku morala da izgleda besprekorno. Maksi, lepršava suknja brenda Massimo Dutti je prosto savršena za apsolutno sve prilike. I za njom možete posegnuti u poslednji čas ako se spremate za prijem, večeru sa prijateljima, poslovni ručak, večernji izlazak, odlazak na posao, popodnevnu šetnju gradom…

Plisiranu suknju možete nositi sa štiklama, sandalama, papučama, pa čak i patikama. Autfit kraljce Leticije može vam poslućiti kao inspiracija. Ravne sandale japanke, crni, uski top, bez rukava, sa podignutom kragnom i maksi, bež plisirana suknja – autfit iz snova. Leticija od Španije, kraljica casual-šika.

Članak se nastavlja posle reklama

Carlos Alvarez/ Getty Images Entertainment