LAGUNA: 2000 evra za najbolji video klip

by | januar 27, 2010

Izdavačka kuća „Laguna“ je raspisala konkurs se odnosi na klipove rađene na temu knjige „Konstantinovo raskršće“, mladog autora Dejana Stojiljkovića koji je u oktobru 2009. godine dobio nagradu Miloš Crnjanski i ovih dana ušao u najuži izbor za Nin-ovu nagradu.

Dejan Stojiljkovic

Projekat ima za cilj razvoj menadzmenta u kulturi i obraća se mladim generacijama kojima je uža struka advertajzing i menadžment u kulturi.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Dostavljene klipove ocenjivaće žiri koji čine urednik filmskog programa Robert Nemeček, reditelj Dejan Zečević, scenarista Đorđe Milosavljević, direktor Kinoteke Radoslav Zelenović. Dodela nagrada najboljem planirana je za 29.januar, petak u 19h u Domu omladine, renovirana sala „Pogon“, Dečanska 22.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Fond nagrade je 2000 evra koju obezbeđuje IP „Laguna“ i biraće se pobednik kojeg je izabrala publika glasanjem online i pobednik kojeg izabere žiri.

Očekujemo dolazak Radmile Hrustanović, zamenice gradonačelnika grada Beograda, Miloša Simonovica, gradonačelnika grada Niša, naših poznatih pisaca i mnogih drugih javnih ličnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: