Dnevni horoskop za 5. jul 2024: Mlad Mesec u Raku pojačava instinkte

by | jul 4, 2024
Dnevni horoskop za 5. jul 2024

Dnevni horoskop za 5. jul 2024. donosi nam mlad Mesec u Raku zbog čega će ovo biti odličan dan za pokretanje novih projekata, a takođe je veoma važno da se oslanjate na intuiciju.

Dnevni horoskop za 5. jul 2024

Ovan

Utonite u svoju najudobniju stoliku, podignite noge i odahnite. Ovaj mlad Mesec će vam biti poziv da usporite i prizemljite sebe. Čak i vi morate da se povremeno isključite i da napunite baterije. Pogledajte oko sebe. Vaš dom treba da bude vaše utočište, mesto gde se možete povući od sveta i izraziti sebe. Ako je potrebno malo ulepšavanja, sada je pravo vreme.

Bik

Misli i reči stvaraju vašu stvarnost Bikovi. Odvojite vreme za malo pažnje. Preuzmite vođenu meditaciju koaj će vas voditi kroz vežbe disanja koje vam pomažu da ispitate svoje misaone procese. Novi prijatelji mogu da uđu u vašu orbitu ili možete bbiti pozvani da se pridružite zabavnoj grupi za koju ste zainteresovani.

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 5. jul 2024: Blizanci

Pre nego što krenete napred Blizanci, morate da znate kuda ste krenuli. Da li ste zadovoljni svojim trenutnim statusom u karijeri? Gde biste voleli da budete godinu dana od sada? Nemojte da radite ništa brzopleto, ali što vam je jasnija mapa puta, veća je verovatnoća da ćete postići svoje ciljeve uz najmanje ometanja i zaobilaženja.

Rak

Ovo je jedan od najmoćnijih dana u ovoj godini za pokretanje projekta ili okretanje novog lista bilo koje vrste. Pošto vaš introspektivni znak najbolje funkcioniše kada o stvarima razmišljate nasamo, odvojite malo vremena danas da mirno sednete i napravite listu ciljeva. Seme koje zasadite su moćnici potencijala, pa se usredsredite na ono što biste želeli da manifestujete.

Lav

Život bi danas mogao da postane pomalo nadrealan, ali usvojite metodu da prosto idete kuda vas ovo vodi. Mogli biste da budete pogođeni sjajnom idejom ili kreativnom inspiracijom. Unesite malo opuštanosti u svoj dan i držite svesku ili aplikaciju za snimanje pri ruci. Ako imate nešto da tražite, ovo je pravo vreme jer novi meseci donose i nove početke.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Volite svoj unutrašnji krug, ali ako se nadate njegovom proširenju, zvezde vam mogu pokazati put ka pravim ljudima. Ljudi vas neće pronaći skrivene u svojoj sobi ili na sofi. Skupite hrabrosti i pokucajte na metaforička vrata određene gomile ili organizacije koju ste gledali. Okružite se saveznicima koji vas podržavaju i sve čine lakšim.

Dnevni horoskop za 5. jul 2024: Vaga

Nema sumnje da umete da igrate igru, ali da li možete da nastavite ovim tempom? Do početka narodne godine, mogli biste da promenite radno mesto na sasvim novoj lokaciji. Morate zaista da imate veštine i talente kako biste ovo zaradili. Potrebna obuka i iskustvo će doći sada, a potom će manifestacija početi.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Izbezumljivanje zbog događaja koji se još nisu dogodili može učiniti da se osećate kao da imate kontrolu, ali ćete biti zamrznuti od straha ili anksioznosti zbog nečega što se možda neće ni dogoditi. Da li biste ovako opisali držanje stvari pod kontrolom? Prihvatite duh spontanosti i pokušajte da budete prisutni u trenutku.

Strelac

Ono što vašoj duši treba je seksi šminka, Strelčevi. Danas vam neće trebati mnogo da mamite šarmom. Međutim, vaš magnetizam nije površan. Tokom narednog perioda, pokrenućete novi ciklus intimnosti i podići važnu vezu na sledeći nivo. Ukoliko ste sami, ne brinite. Ovo su trenuci za nove veze.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Vreme je da se sružite i posvetite ljudima oko sebe. možda verujete da je bolje da radite sami, ali ovo vam može doneti promene na ljubavnom planu. Svejedno je da li se radi o poslu ili romansi, počećete da gledate potencijalne partnere u novom svetlu. Ukoliko nista sami, možda ne bi bilo loše da spustite svoj čelični gard i uradite nešto demonstrativno.

Dnevni horoskop za 5. jul 2024: Vodolija

Vreme je za promenu karijere. Vi ste poslednja osoba koja radi onako kako joj se kaže. A danas ćete možda želeti da promenite situaciju povodom toga što radite od 9 do 5. Ako vam je dosta toga da budete na nižoj hijerarhijskoj lestvici nego što biste želeli, uradite sve da to promenite.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Budite otvoreni i iskreni, Ribe. Vaš partner ne može da čita vaše misli, čak i ako vi možete da čitate njihove. Treba da se osećate ispunjeno i voljeno. Ako neko nije spreman na to sa vama, bolje da saznate to pre ili kasnije. Podelite svoja osećanja i možda ćete biti prijatno iznenađeni reakcijom.

bedya/ iStock / Getty Images Plus