Koje boje karmina su u trendu ovog leta: Transparetno, sjajno, bobičasto

by | jul 2, 2024
Koje boje karmina su u trendu ovog leta: Transparetno, sjajno, bobičasto

Koje boje karmina su u trendu ove sezone? Sudeći po modnim pistama, u modi su sjajni, transparentni karmini. 

Leto 2023. nudi kombinaciju svetlih i prigušenih boja – sa posebnim naglaskom na nude i nežne ružičaste tonove. Trend prirodnosti je na vrhuncu i najizraženiji je kod šminkanja usana. A u nastavku ćete videti koji su to karmini koje je poželjno nositi ovog leta.

Koje boje karmina su u trendu leta 2024.

1. Hiper sjaj

Članak se nastavlja posle reklama

Ovog leta slobodno se naoružajte providnim sjajevima sa snažnim efektom punjenja koji će učiniti usne središtem celokupnog makeup-a. Šminkeri savetuju da eksperimentišete sa gustinom nanošenja, birajući najorganskiju opciju, dajući prednost providnim teksturama: oni će istaći teksturu usana i pomoći u kreiranju najsenzualnije šminke.

2. Breskva

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gemb (@gemb.99)

Nijanse breskve izgledaju zapanjujuće na preplanuloj koži i pomažu da se istakne njen unutrašnji sjaj. Ako ovog leta idete na odmor na more, obavezno spakujte ruž za usne u ovoj boji – verujte nam, sve oči će biti uprte u vas.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Sedef

Sedef je odavno preuzeo trendove na noktima, a sada je prešao na šminku za usne. Ova boja pomaže u postizanju dva efekta odjednom: jedva primetan sjaj i meko svetlucanje. Pored toga, biserne nijanse efikasno ističu boju očiju – bez obzira na njihovu nijansu. Uzeti na znanje!

Članak se nastavlja posle reklama

4. Akvarel bobice

Iz godine u godinu, bobičaste nijanse su uključene u top listu najpopularnijih opcija boja karmina za letnju sezonu. Ovog puta, vodeće pozicije zauzeli su akvarel bobičasti tonovi, koji pomažu u postizanju efekta „poljubljenih“ usana. Nanesite ruž vrhovima prstiju laganim tapkanjem – od sredine usana do njihovih ivica.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Senzualno transparentno

Šminka bez šminke postaje posebno aktuelna sa dolaskom vrelih dana, kada koža traži lakoću nege i minimum šminke na licu. Zato će prozirno sjajilo za usne biti idealan pratilac vašeg letnjeg arsenala šminke – da stvorite nenametljiv, ali izrazito seksi makeup.

Članak se nastavlja posle reklama

6. Hot pink

Uprkos činjenici da u ovoj sezoni vlada mirna paleta nijansi, još uvek ima mesta za izuzetke od pravila. Jarko ružičasti šik idealan je za leto.

RyanKing999/gettyimages.co.uk