Šta muškarci zaista vole kod žena?

by | jun 3, 2012

Lepotice poput Kire Najtli ili Džesike Albe mame uzdahe većine muškaraca, ali u stvarnom životu oni uopšte nisu tako zahtevni kada su žene u pitanju. U jednoj internet anketi muškarci su otkrili šta ih zaista natera da se okrenu za devojkom na ulici.

1. Telo

Članak se nastavlja posle reklama

Muškarci žele ženu koja ima figuru i čije obline mogu lepo da popune odeću da u njoj izgleda ženstveno. Žene su u velikoj zabludi po pitanju proporcija, ako pitate muškarce. Oni žele da žena ima i bokove i guzu, a ne da bude mršava. Nije im bitan konfekcijski broj, već obline i figura. Naravno da nemaju ništa protiv lepo oblikovanog tela i podržaće partnerku koja redovno vežba jer je to preporučljivo i za njeno zdravlje. Ipak, kad vide ženu kojoj se naziru svi mišići na telu, ne vide lepoticu, već mišiće. Muškarci su zaštitnici po svojoj prirodi i ne žele uz sebe devojku koja može dignuti više tegova od njih. Žena u formi sme imati koji kilogram viška, a ni malo celulita ne brine ih previše.

2. Bore

Iako se žene često užasavaju bora, posebno onih na licu, one su muškarcima gotovo neprimetne i ne narušavaju ženinu prirodnu lepotu. Od pokoje bore na licu važnije im je da je žena negovana i da ima harizmu.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Kosa

Evo i odgovora zašto često ne primete da je partnerka bila kod frizera. Muškarci jednostavno nisu sposobni da primete takve stvari, posebno ako ste promenili boju kose za jednu nijansu ili je malo skratili. Takođe, dodaju da se priča o dugoj kosi menja s godinama i da nije istina da svi muškarci maštaju o takvoj frizuri.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Odeća i stil oblačenja

Logično je da muškarci više uživaju da vide ženu u haljini ili uskim farmericama nego u staroj i razvučenoj odeći. Oni ne razmišljaju o stilovima ili visokoj modi, već gledaju njenu pojavu koja ne dolazi do izražaja u vrećastoj i staroj odeći.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Mane i seksipil

Mane koje žene vide same na sebi muškarci većinom uopće ne primećuju. Najgore što možete učiniti je da ih stalno ističete jer će vas tako na kraju i dragi početi doživljavati. Isto važi i za seksepil: ako žena ne zrači i nema samopouzdanja, ni najbolje telo neće istaći njen seksepil.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: