Piletina sa sirom i začinskim biljem
Potrebno je:
- 450 g pilećih fileta
- 150 g sitnog sira
- 2 kašičice margarina
- 1 kašičica senfa
- 1 veza peršunovog lista
- biber
- origano
- 400 g pasiranog paradajza
- nekoliko maslina bez koštica
- so
- ulje
Priprema:
1. Umutiti sir sa margarinom, pa dodati senf, origano, peršun i biber. Posebno umutiti paradajz, iseckane masline, so i biber.
2. Piletinu zaseći po dužini i napuniti je filom od sira.
Članak se nastavlja posle reklama
3. Filovano meso poređati u nauljenu vatrostalnu posudu i preliti sosom od paradajza.
4. Meso peći na 200 °C 30 min.
Jelo služiti uz makarone ili njoke. Prijatno!
Članak se nastavlja posle reklama
Recept Marijane Radisavljević iz Niša
Izvor: Pošalji recept
Članak se nastavlja posle reklama