Čuvajte crteže svoje dece

by | jun 26, 2012

Crtanje je jedna od omiljenih aktivnosti u najranijem detinjstvu. Pored toga što mogu da ukrase zidove vaše kancelarije, dečji crteži otkrivaju mnogo toga o njihovom unutrašnjem svetu, a posle nekoliko godina postaju divne uspomene.

Postoji mnogo načina da sačuvate radove u koje su vaša deca uložila vreme i trud. Izložba dečjih crteža je sjajna dekoracija za bilo koju prostoriju u vašem domu. Uz remek-dela vaših klinaca, zidovi dečje sobe će izgledati mnogo originalnije nego ukrašeni posterima, a u drugim prostorijama oni mogu zameniti zidne kalendare ili suvišne fotografije.

Članak se nastavlja posle reklama

Umesto tipskih čestitki, najbližim prijateljima možete poželeti srećne praznike čestitkama napravljenim od crteža vaše dece. Radove možete, zajedno sa detetom, pretvoriti i u neki upotrebni predmet – nakit, lepezu ili posudu za olovke. Ovako svom detetu pokazujete koliko cenite njegovo umeće. Pritom, može se reći da produbljujete njegovu kreativnost, učeći ga novim tehnikama.

Kada kolekcija crteža postane prevelika, ne zaboravite da ih za svaki slučaj fotografišete ili skenirate, kako ih ne biste slučajno zagubili.

Tagovi: