Odgovorite na pitanje u fokusu i osvojite Oriflame Ecobeauty proizvode

by | jun 28, 2012

Ovoga meseca pitanje u fokusu glasi: Koristite li organsku hranu i kozmetiku?

Ostavite komentar, a kompanija Oriflame će odgovor koji dobije najviše vaših glasova nagraditi proizvodima iz kolekcije Ecobeauty.

Najzanimljiviji odgovori po mišljenju redakcije biće objavljeni u avgustovskom broju magazina L&Z (na kioscima od 20. jula), u okviru rubrike „Pitanje u fokusu“.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta je Ecobeauty?

U pitanju je prva linija kozmetike u svetu čiji je kvalitet potvrđen najvišim prirodnim, socijalnim i ekološkim standardima od strane 4 nezavisne organizacije: Fairtrade, Ecocert, FSC i Vegan.

Članak se nastavlja posle reklama

Proizvodi sadrže inovativnu NATURAL PRO-BLEND™ formulaciju koja:

  • Neutrališe štetno delovanje slobodnih radikala.
  • Jača barijeru kože za zadržavanje vlage.
  • Hrani kožu i podržava prirodnu obnovu kože.

Kolekcija sadrži sledeće proizvode:

Članak se nastavlja posle reklama

Oriflame Ecobeauty krema za glatko područje oko očiju

Lagana i hranjiva krema kožu oko očiju čini glatkom, štiti je i smanjuje znake umora. Krema smanjuje otoke i tamne kolutove oko očiju. NATURAL PRO-BLEND™ inovativan pristup u formulaciji koristi maksimalnu količinu prirodnih i organskih ekstrakata uključujući i Fairtrade sastojke, evropsku brusnicu i ulje semena vučjeg trna. Sadrži i: organsko ulje kokosa, organski glicerin, organski ekstrakt tapioke, ši puter.

Članak se nastavlja posle reklama

Oriflame Ecobeauty dnevna krema za glatku kožu

Članak se nastavlja posle reklama

Lagana, ali hranjiva krema koži pruža svežinu i vlažnost, ostavljajući osećaj intenzivno hidrirane kože. Ova višestruko antioksidantna krema pomaže u obnovi i jačanju zaštitne barijere vaše kože i bori se protiv nesavršenosti. Posebno vakumirano pakovanje kreme omogućava rok trajanja od 5 godina.

Oriflame Ecobeauty noćna krema za glatku kožu

Članak se nastavlja posle reklama

Raskošna i lagana hranljiva krema intenzivno oporavlja i neguje kožu tokom noći. Posebno vakumirano pakovanje kreme omogućava rok trajanja od 5 godina. NATURAL PRO-BLEND™ inovativan pristup u formulaciji koristi maksimalnu količinu prirodnih i organskih ekstrakata uključujući i Fairtrade sastojke, evropsku brusnicu i ulje semena vučjeg trna. Sadrži i: organsko ulje kokosa, organski glicerin, organski ekstrakt tapioke, ši puter.

Ecobeauty krema za ruke

Članak se nastavlja posle reklama

Krema za trenutno nahranjene ruke sa Fairtrade organskim kokosovim uljem i Fairtrade organskim shea buterom. Vašu kožu ruku čini nežnom i hidriranom. Sadrži organski glicerin koji hidrira vašu kožu i mineralne UV filtere.

Ecobeauty hidratantni gel za tuširanje

Članak se nastavlja posle reklama

Hidratantni gel za tuširanje bez sapuna sa blagim biljnim sastojcima koji čine kožu mekanom. Organski glicerin, organsko Fairtrade kokosovo ulje i Fairtrade šećer u kombinaciji sa prirodnim i laganim mirisom ostavljaju prelepi osećaj svežine i hidratacije na vašoj koži.

Ecobeauty hidrantni tečni puder

Tečni puder koji hrani i hidrira vašu kožu, čini je glatkom, prirodnom i ujednačeno toniranom. Otklanja znakove umora. Sa Fairtrade organskim shea buterom za zdravu i glatku kožu, Ecobeauty tečni puder dostupan je u 5 nijansi.

Ecobeauty Puressence toaletna voda

 

 

Puressence toaletna voda je veseli i osvežavajući zeleni buke, suptilna senzualnost kao oreol prirodne lepote. Puressence toaletna voda sadrži 100% prirodne sastojke, uključujući organski alkohol, takođe ne sadrži sastojke sintetičkog ili životinjskog porekla, a nalazi se u 100% bočici od recikliranog stakla.

Formulacija Ecobeuty proizvoda je bez sastojaka životinjskog porekla, parabena, silikona, mineralnih ulja i sintetičkih mirisa.

Ukoliko želite da osvojite paket Oriflame Ecobeauty kozmetike, do subote, 30 juna ostavite komentar sa svojim odgovorom, imenom i mestom. Najzanimljiviji komentari biće objavljeni na našem sajtu. Glasanjem čitateljke će izabrati najbolji, koji će kompanija Oriflame nagraditi paketom Ecobeauty kozmetike. Ime dobitnice objavićemo u ponedeljak, 2. jula.

Tagovi: