Oriflame Ecobeauty za Zdravku

by | jul 2, 2012

Drago nam je kada vidimo da naše čitateljke vode računa o svojoj ishrani i lepoti, ali u skladu sa prirodom! To ste pokazali i vašim veoma kreativnim i originalnim odgovorima na pitanje u fokusu: Da li koristite organsku hranu i kozmetiku?

Ipak, samo jedna dobiće paket Oriflame Ecobeauty kozmetike, a glasanjem ste izabrali da je to čitateljka Zdravka, koja je ovako odgovorila na pitanje u fokusu:

Članak se nastavlja posle reklama

Teško je odreći se nezdravih namirnica ali kad pogledate sa čime sve kljukaju piliće – raznim hormonima i lekovima da bi narasli što više i što brže, i kojim sve hemikalijama i pesticidima prskaju voće i povrće da bi bilo što krupnije i na oko lepše – nije teško da shvatite da treba preći na organsku hranu. Ako se u velikoj meri hranite organskom hranom to je najbolji način da nivo toksina u svom organizmu svedete na minimum. Namirnice proizvedne na organski način sadrže mnogo viši nivo hranjivih sastojaka kao što su proteini, vitamin C i mnogi minerali. Zaista se vredi potruditi i uključiti što više organskih namirnica u ishranu. Vrlo brzo ćete primetiti pozitivan uticaj na zdravlje čitave vaše porodice.
Organska kozmetika za mene znači kvalitet i sigurnost. Primetićete kako vam, sa već prvom upotrebom organskih krema, koža postaje zdravija i blistavija, sve to jer organski preparati jačaju barijeru vaše kože i zadržavaju vlagu mnogo bolje nego obične kreme. Vidno se poboljšava stanje kože jer organske kreme mnogo kvalitetnije hrane kožu i podržavaju prirodnu obnovu. Preporučujem da koristite organsku kozmetiku i smatram da je u organskoj kozmetici budućnost nege savremene žene.

Najzanimljivije komentare moći ćete da pročitate i u avgustomskom broju magazina Lepota&Zdravlje (u prodaji od 20. jula) u rubrici Pitanje u fokusu.

Tagovi: