Srpske odbojkašice izgubile od Kine

by | jul 28, 2012

Srpske odbojkašice sjajno su započele svoju prvu utakmicu na Olimpijskim igrama, ali dobar tempo nisu uspele da održe do kraja. Njihove protivnice iz Kine slavile su pobedu sa 3:1 u setovima. 

U narednom kolu grupe B, Srbija će igrati protiv Koreje, a taj meč pratićemo u ponedeljak od 11.30.

Članak se nastavlja posle reklama

Nakon prvog dobijenog seta, koje su sjajno odigrale i dobile rezultatom 25:16, naše odbojkašice nisu uspele da se izbore sa Kineskinjama, koje su bez mnogo problema dobile naredna tri seta, rezultatima 25:18, 25:13 i 25:12.

Loše sreće bio je i plivač Čaba Silađi, koji iako je zauzeo drugo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, na 100 m prsno, to nije bilo dovoljno da se plasira za ulazak u polufinale.

Predstavnici Srbije u biciklizmu Ivan Stević i Gabor Kasa zauzeli su 53., odnosno 109. poziciju na danas održanoj drumskoj trci. Zlato je osvojio Kazahstanac Aleksandar Vinokurov, srebro je pripalo Kolumbijcu Rigobertu Uranu Uranu, dok je bronza pripala Norvežaninu Aleksandru Kristofu.

Članak se nastavlja posle reklama

Dvojac bez kormilara Nikola Stojić i Nenad Beđik su se  kao četvrti u svojoj kvalifikacionoj trci sa vremenom 6:23.87, plasirali u repasaž u disciplini dvojac bez kormilara, gde će biti odlučeno da li će veslati u polufinalu.

Tagovi: