London, baby!

by | avgust 1, 2012

Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica

L

&Z je kao ponosni medijski sponzor OI stigla u London. Pošto smo ovde samo 6 dana (treba se vratiti u redakciju i praviti novi broj), a ovo je my first time, naprosto ne znam šta bih pre.

Članak se nastavlja posle reklama

Moja saputnica L&Z saradnica Mirjana Tatarević (Psiho kutak) i ja pokušavamo iz dana da izvučemo svaki trenutak. Tu je London sa svim znamenitostima koje su must see, tu su ulice i parkovi koji u olimpijskom duhu bruje kao košnica, ljudi iz celog sveta koji su došli da bodre svoje timove na olipijskim borilištima i najzad naši olimpijci, takmičenja, uspesi i padovi. Mnogo emocije, kada ste tako blizu njih!

Članak se nastavlja posle reklama

Da ne zaboravim, u toku dana imam i dosta obaveza i oko otvaranja i zatvaranja kišobrana, gledanja u nebo pa u barice po kojima hodamo, oblačanja i svlačenja odeće. Sad razumem zašto se Britanke oblače onako slojevito i praktično.

Članak se nastavlja posle reklama

I nakon što smo udahnuli London i bacili pogled sa visine London Eye, telefonirali iz čuvenih crvenih govornica i prošetali pored Temze, pogledali smo na Big Ben, hm, vreme je da krenemo na naš prvi Wimbeldon – karta za metro, sendviči, kišobran, kabanica – idemo!

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: