Dobitnice knjige „Kuguarke“

by | avgust 3, 2012

Zamolili smo vas da sa nama podelite vaše mišljenje o ‘kuguarkama’, i veliki broj vas uključio se u našu diskusiju o ovim uspešnim, samostalnim ženama koje uživaju u životu i mlađim muškarcima. 

Sve komentare možete pročitati ovde, a ovo su tri najzanimljivija komentar po izboru redakcije.

Članak se nastavlja posle reklama

Tanja: 

Život je sve ili ništa, ništa ili sve. Žena je žena, i bez obzira na to koliko ima godina, svaka od nas ima pravo da lovi, bude plen, da se mazi, prede ali i po potrebi ogrebe! Kuguarka nije žena predator, to je žena koja zna šta hoće, koliko joj treba i iznad svega ume da svoj samoinicijativni plan prestiža upakuje i stavi na pravo mesto, u odgovarajući ram glamura, odakle će da privlači i zavodi,ali i da bude privučena i zavedena, jer spram jasno definisanih malih signala požude sledi i odgovor na slatke ubrane plodove mukotrpnog rada koje probate ili ne… Izbor je na nama, u nama… Ako sam poželjna, ako me dodirnu prave oči i ako istovremeno odgovorim pogledom ispod obrva, ja nisam kuguarka, ja sam perfektna, zavodljiva, pametna, sjajna, slatka, izuzetna sexy dama kojoj treba zrno nežnosti, a ne aparat koji će poput alarma oglasiti minus ili plus u godinama. Hoće li me osuditi zbog iskrenosti, hoće li me mrzeti što pokušavam da budem srećna na način koji biram ili me bira? Baš me briga! Ja sam umiljata cica maca i umem sama da se brinem o sebi… Da li sam starija ili mlađa, pametnija jer biram izazove, mudrija što volim avanture… Ko je taj neko ko će mi zabraniti jedino što svako od nas mora, pre ili kasnije, sebi dozvoliti: da uživa!
 Kuguarka se ne postaje, kuguarkom vas prozovu. Dobro došli u svet koji nije savršen. Ja sam Tanja, ja sam kuguarka…

Slavica:  

Članak se nastavlja posle reklama

Svaka zena želi da se vrati u mladost, a činjenica da je neko mlađi pored vas stvara takav osećaj. U dubini duše žena želi da nađe srodnu dušu, ako ne dođe do sukoba interesa, jer razlika u godinama praćena je različitim interesovanjima. Kuguarka zna šta želi, jer je ostvarena i svesno zna šta joj ovakva veza može doneti, dok muškarci vide ovakvu ženu kao materijalni izvor i veliku pomoć u karijeri. Podržavam sve ono što ženi prija, pa i veza sa mlađim muškarcem, uostalom do pupoljka se dolazi kroz bezbroj trnja, pa tako kuguarke sa onom devizom „ja znam, a on može “ itekako znaju šta rade 😉

Bojana:

Članak se nastavlja posle reklama

Mislim da je svako etiketiranje nepotrebno, jer ničemu ne koristi, samo nam suzi vidike koji su svakako uski 🙂 Verujem da se ljudi pronalaze po interesovanjima, energijama, i još ako postoji fluid između dva bića, sve etikete padaju u vodu. Tako da mislim da ni kuguarke ne treba etiketirati kao takve, ako su našle sreću sa mlađim muškarcem, jer verovatno se mnoge od njih osećaju mlađe i zrače takvom energijom. Ili se složite sa nekim ili ne, namenski se ljubav ne moze tražiti 🙂

Tanju, Slavicu i Bojanu obradovaćemo po jednim primerkom knjige „Kuguarke“ autorke Kler Irvin, i pozivamo vas da i dalje pratite naš portal i da se uključite u naše akcije!

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: