Monitor za filmove i igrice

by | avgust 28, 2012

Piše: Nebojša Rašković 

Komapanija ViewSonic predstavila je novi monitor velike dijagonale (27 inča) čija je oznaka VX2703mh-LED. Namenjen je ljubiteljima sedme umetnosti i svima koji vole da igraju igrice i uživaju u multimediji visoke rezolucije.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj monitor vizuelno izgleda veoma elegantno i savršeno će se uklopiti u najrazličitija kućna i radna okruženja, a može da bude i sjajno rešenje za neki ozbiljniji media centar.

VX2703mh-LED nosi postolje koje prati crte monitora, a ako želite ili imate potrebu možete ga držati i na zidu. Malo je zahtevniji za održavanje zbog glossy finiša, ali to je bilo neminovno kako bi dobio na što većoj atraktivnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Kvalitet slike koji nudi ovaj monitor je odličan – boje na njemu su verno reprodukovane, dok je detaljnost na najvišem mogućem nivou. Poseduje sve najnaprednije funkcije kojima se lako i jednostavno upravlja, a jača strana su mu i dobri uglovi gledanja. Na žalost zbog poprilično visoke cene koja ga prati na tržištu ostaće rezervisan samo za one sa dubljim džepovima.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: