Projektor za sve namene

by | septembar 25, 2012

Piše: Nebojša Rašković 

Nema pravog uživanja u filmovima bez bioskopa, a danas zahvaljujući projektorima svaki dom lako može postati dobar bioskop. Iz bogate ponude projektora na domaćem tržištu svojim odličnim radnim karakteristikama i povoljnom cenom izdvaja se model EB-S11 kompanije Epson, koji je između ostalog i dobitnik brojnih prizanja za dizajn i vrhunske performanse.

Članak se nastavlja posle reklama

Osnovu ovog atraktivnog projektora čini 3LCD tehnologija koja pruža savršenu reprodukciju boja i kristalno jasnu sliku. Njegova maksimalna radna rezolucija podešena je na solidnih 800×600 piksela, međutim isti nudi i punu podršku projektovanju HD sadržaja (do 1080p), tako da sa njim možete uživati i u svim čarima novih filmskih ostvarenja.

Pored filmova EB-S11 se odlično pokazao i kod projektovanja prezentacija i edukativnog sadržaja, zbog čega može biti sjajno rešenje i za manje kancelarije i škole. Od ostalih bitnih karakteristika izdvajamo još mogućnost lakog podešavanja svih parametara, kao i jednostavno montiranje na najrazličitije zidne nosače i postolja. Kao što smo napomenuli cena mu je izuzetno povoljna i upravo ona ga čini dodatno atraktivnim.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: