Žizel Bindšen je kraljica luksuznog stila: 10 najboljih rich mom autfita

by | jul 26, 2024
luksuzni autfiti žizel bindšen

Luksuzni autfiti Žizel Bindšen su neiscrpna inspiracija za letnju i prelaznu sezonu, a mi otkrivamo najlepše kombinacije

Žizel Bindšen (Gisele Bundchen) napunila je 44 godine (pre samo nedelju dana), ali i dalje izgleda savršeno. Nekadašnji supermodel je, kroz godine, usavršila poseban lični stil, estetiku koju popularno nazivaju rich mom. To je jednostavna, ali skupa garderoba, prepuna zabavnih autfita za jutarnje sesije pilatesa, ali i poslovnog šika.

Tihi luksuz kombinacije Žizel Bindšen

Bindšen je zaista razvila svoju energiju bogate mame tokom poslednje dve godine. Bilo da se šeta Majamijem u predimenzioniranoj beloj majici uvučenoj u lepršave platnene pantalone; lansira svoju liniju biljnih suplemenata u sivo-belom džemperu i pantalonama od kašmira; ili hoda Met Gala tepihom u pernatom ogrtaču, sve što dotakne izgleda nedokučivo luksuzno. Čak i na nekim od najneglamuroznijih mesta – poput aerodroma – uspeva da izgleda raskošno.

Članak se nastavlja posle reklama

Luksuzni autfiti Žizel Bindšen za leto 2024.

Prirodni materijali, svetle boje, krojevi koji omogućavaju osobi da se slobodno kreće i koži da diše – upravo ovo je osnova letnje garderobe čuvene manekenke. Ako želite da kopirate njen stil, posegnite za pamukom, lanom, prozračnim materijalima u beloj boji. Ona se u belom pojavljuje čak i na crvenom tepihu (setimo se Met Gala večeri)

Članak se nastavlja posle reklama

Luksuzni autfiti Žizel Bindšen koje možete nositi na jesen

Istina je, niko ne voli da razmišlja o kraju leta, ali vreme je da se upoznamo sa jesenjim trendovima i prikupimo inspiraciju.  Žizel koristi osnovne boje, crnu, sivu, braon, kamel i kombinuje ih.

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama
Michaell Locisano, Harold Guninngam/gettyimages