Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta: Čuvajte se brzopletosti

by | jul 28, 2024
Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta će doneti kreativnost, ali i nestabilnost u emotivnoj i profesionalnoj sferi.

Poslednji dani jula će takođe biti ispunjeni kreativnom energijom kao i prethodna nedelja. Skladni trigon Venere i Hirona u utorak će uneti malo optimizima. Ovo će biti vreme romantičnih poznanstava. Na profesionalnoj sferi će najuspešniji biti porodični psiholozi, nastavnici, kao i oni koji se bave radom sa decom.

Avgust će započeti sa trigonom Sunca i Rahua – karmičke planete koja pokazuje pravac razvoja u sadašnjem životu. Najviše od svega, ovaj aspekt će uticati na Lavove koji će možda iznenada shvatiti da svet nije scena. Strelčevi i Ovnovi će uživati povećanu pažnju suprotnog pola. Rakovi i Ribe bi mogli biti smeteni s puta ka njihovom cilju.

Članak se nastavlja posle reklama

Kvadrat Venere i Urana u petak neće baš biti povoljan za poslovnu sferu. Bilo bi dobro da smanjite finansijsku potrošnju. Nestabilnost emocionalne sfere bi moglo izazvati i prilično ozbiljne zdravstvene probleme. Ovo će uticati na cirkulaciju, periferni nervni i endokrini sistem. Ovo neće biti povoljno ni za romantičnu sferu zbog pojačanog sukoba ili flertovanja po strani.

Nedelja će se završiti sa mladim mesecom u Lavu. Ovo je povoljan period za razne vrste rituala. Obratite pažnju na drago i poludrago kamenje koje ima kristalnu strukturu. Lavovi bi trebalo da se fokusiraju na ostvarenje cilja. Ovnovi bi mogli da pokušaju da se oslobode psihološke traume, Strelčevi da se rastanu sa nečim iz svoje prošlosti, a Jarčevi i Bikovi da preispitaju svoju motivaciju.

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovima se savetuje da malo smanje aktivnosti napolju kako bi izbegli povrede, nevolje i sukobe. Važno je da budete uzdržani. Sve manifestacije sebičnosti će Univerzum vrlo brzi kazniti. Rad sa psihoterapeutom i dobrotvorni rad i komunikacija će biti uspešna. Finansije će biti stabilne, ali se preporučuje izbegavanje potrošnje po svaku cenu.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će imati neutralnu nedelju. Mnogi će pokazati stabilnost i uspeh što će povećati njihovu vrednost u očima mnogih ljudi. Na romantičnom planu ćete imati razloga za seću, ali je poželjno da zadržite ovo raspoloženje tokom celog perioda. Roditelji Bikovi će se baviti problemima svoje dece više nego inače. Na zdravlje treba da obrate pažnju oni koji imaju endokrine probleme.

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta: Blizanci (21. maj – 20. jun)

Oni koji rade sa velikim protokom informacija, treba da obrate pažnju na sitnice koji na prvi pogled ne igraju značajnu ulogu. Na romantičnom planu i kada su finansije u pitanju neće biti velikih i značajnih promena. Što se tiče zdravlja, treba da obratite pažnju na postojeće hronične tegove, ali izvršite i prilagođavanja svoje dnevne rutine, ishrane i fizičke aktivnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak (21. jun – 22. jul)

Tokom prve polovine nedelje, Rakovi se mogu naći u neprijatnim situacijama zbog sopstvenog samopouzdanja i ne obraćanja pažnje na znakove pored puta. Razlog za to leži u vašem ličnom stavu i nesposobnosti da adekvatno procenite sebe i svoje mesto u prostoru. Međutim, većina će brzo početi da ispravlja svoje greške. Finansije i zdravlje će biti stabilni.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Za predstavnike ovog znaka ovo će biti nedelja puna dešavanja. Treba napomenuti da će se najsvesniji Lavovi izvući iz svih nevolja sa velikim dostojanstvom. Ovo će se najviše odnositi na profesionalnu sferu. Romantična strana će biti povoljna krajem nedelje, a finansije će biti stabilna pod uslovom da nema nepotrebnih trošenja i kupovine pod uticajem emocija.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Predstavnici ovog znaka bi trebalo da se prvenstveno fokusiraju na svoje zdravlje gurajući sve ostalo u drugi plan. Takođe, neki predstavnici bi trebalo da vode računa i o svom izgledu, da promene imidž ili frizuru. Preporučljivo je da napunite svoju garderobu modernim i zanimljivim stvarima. Neće biti velikih promena po pitanju finansija, dok se na ljubavnom planu spremaju pozitivne promene. Ipak, ne bi trebalo da forsirate stvari, pustite da se sve prirodno događa.

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Početak nedelje će obeležiti postizanje ravnotežu u odnosu sa partnerom. Bićete skloni kompromisima, prijatnoj komunikaciji i sagledavanju drugačije perspektive. Ovakvo raspoloženje će trajati do petka, kada će se pojačati šanse za sukobe i tenzije. Na finansijskom planu bi moglo doći do blage nestabilnosti zbog neprikladnog trošenja. Na zdravlje treba da obrate pažnju oni koji pate od kardiovaskularnih bolesti.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Predstavnici obog znaka će diplomatijom i šarmom rešavati poslovne probleme. U komunikaciji će pokazati spremnost na kompromis koja je neobična za njih. U drugoj polovini nedelje će Škorpije ipak pokazati nepredvidljivost i krutosz. Na romantičnom planu ćete biti skloni seksualnom promiskuitetu. Finansije će se poboljšati tokom prve polovine nedelje, a zdravlje će biti stabilno tokom cele nedelje.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevima se ne preporučuje impulsivna kupovina. Na profesionalnom planu će se od vas zahtevati nestandardni pristupi i rešenja. Što se ljubavi tiče, moguća su nova poznanstva i pokloni pažnje. Neki problemi iz prošlosti se mogu javiti krajem nedelje, ali rešenje problema treba traiti o emotivnom stavu prema nerešenim dugogodišnjim pitanjima. To će vam pomoći da ovo brzi prebrodite. Zdravlje će biti stabilno.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Posvetite nedelju mentalnom opuštanju i odmorite se od postizanja ciljeva i rešavanja problema. Većina predstavnika znaka treba da obrati pažnju na svoje zdravlje i izgled, fokusirajući se na wellness procedure. Ograničite sportske aktivnosti zbog opasnosti od povreda. Oni koji su uključeni u sudske parnice bi se mogli suočiti sa gubitkom imovine. Nema potrebe za očajavanjem, sve će se razrešiti uskoro.

Članak se nastavlja posle reklama

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta: Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će ove nedelje imati prilike za zanimljive avanture, posebno na romantičnom planu. Osetićete želju za neobavezujućim odnosima i vezama. Mnogi će osetiti povećanu pažnju suprotnog pola, pokazujući recipročnu pažnju svima. To može biti opterećujuće. Finansije će ostati iste kao i u prethodnom periodu. Zdravlje će biti dobro, ali to ne isključuje preventivne merei dijagnostiče procedure.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će veći deo nedelje biti zaokupljene romansom. Mnogi će pokazati povećano interesovanje i pažnju prema redovnim partnerima i postojećim obožavaocima. Neko će možda dobiti i ponudu za brak. Međutim, krajem nedelje idilično raspoloženje će biti pokvareno zbog nepromišljenih postupka samog znaka. Za ispravljanje grešaka će biti potreban veliki trud. Zdravlje i finansije će biti stabilne.

Jovanmandic/GettyImagesPlus