Mesečni horoskop za avgust 2024: Suočavanje sa prošlosti će mnogima biti izazov

by | jul 29, 2024
Mesečni horoskop za avgust 2024

Mesečni horoskop za avgust 2024. će nam pružiti nove prilike za širenje znanja i usavršavanje veština. Nemojte se libiti da ih iskoristite.

Avgust će biti mesec pun prilika, ali će određenim predstavnicima znaka biti i period pun izazova i poteškoća. Neki će morati da se suoče sa strahovima i prošlošću koja će ponovo pokucati na vrata. Retrogradni Merkur će krenuti od 5. avgusta i to je jedan od značajnijih aspekata ovog meseca, a on će 22. preći u znak Raka kada će početi i sezona Device. Nakon 24. avgusta, emocije će doći u prvi plan jer će Venera preći u znak Device.

Mesečni horoskop za avgust 2024.

Ovan

Imaćete prilike za učenja novih stvari i usavršavanju svojih veština. Iskoristite ih. Prva polovina meseca će biti prilika za velike promene, ali o njima treba razgovarati sa voljenim inače biste mogli upasti u sukobe. U nastavku avgusta, busite oprezni sa depozitima i ulaganjima. Na profesionalnom planu će sve početi da liči na uspeg, a u ljubavi bi trebalo da budete selektivni jer biste se mogli razočarati.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Početkom meseca biste mogli da se suočavate sa glavoboljama, povredama glave ili problemima sa krvnim pritiskom. Pokušajte da nešto uštedite i uočite svaku mogućnost za povećanje prihoda. Generalno će avgust biti povoljan mesec za vas jer ćete osetiti unutrašnju udobnost i harmoniju. Ovo će biti dobar period za uređenje enterijera i promena u vezi sa mestom stanovanja. Do kraja meseca, bavite se što više kreativnošću i dodavanjem romantike u vezu.

Mesečni horoskop za avgust 2024: Blizanci

Blizanci bi trebalo da izbegavaju nepotrebne troškove. Unesite zdrave navike u svoj život jer biste u suprotnom mogli da patite od glavobolja. Imaćete prilike za putovanja i na privatnom i na poslovnom planu. Takođe, moći ćete da povećate prihode, a glavna stvar je da se ne plašite da isprobate nove stvari. Zvezde će vam obećavati sreću u kreativnim projektima i inicijativama. Kraj meseca će biti povoljan za renoviranje i uređenje enterijera.

Rak

Početkom emseca ćete imati visoke prihode i dostignuća u karijeri i na poslu. Glavna stvar je da ne rasipate pažnju na više stvari odjednom. Do kraja meseca bi trebalo da pokušate da uštedite i da odustanete od nepotrebnog trošenja. Čuvajte se emocionalnog sagorevanja i posvetite se onome što vam prija. Joga i kreativni hobiji su korisni za vraćenje mentalne ravnoteže. Kraj meseca je povoljan za putovanja.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Avgust će za vas biti značajan mesec u karijeri. Moguće su velike promene, ali je važno da uspostavite korisne poslovne kontakte. Nemojte se plašiti da započnete nešto novo. Zahvaljujući hrabrosti, ostvarićete sve što ste planirali. Moglo bi da dođe do neočekivanih troškova, pa dobro isplanirajte budžet. Postoji opasnost od prenaprezanja. Avgust će biti povoljan za učenje novih stvari. Takođe, obratite pažnju na svoj izgled. Ovo je i dobar mesec za nova poznanstva. Ukoliko tražite srodnu dušu, avgust bi vas mogao prijatno iznenaditi.

Devica

Devicama bi ovo mogao biti težak mesec jer ćete morati da uložite mnogo truda da biste postigli uspeh, ali svakako vredi da to učinite. Može doći do nesuglasica sa nekim ko je stariji. Krajem meseca se više posvetite karijeri i radu za budućnost. U vašem okruženju se mogu pojaviti ljudi koji će vam doneti nove mogućnosti za povećanje prihoda. Ipak, pokušajte da se ne umorite previše jer bi to moglo da utiče i na vašu motivaciju. Na ljubavnom planu je moguć vatromet emocija. Pokušajte da promenite nešto u svom stilu i izgledu.

Članak se nastavlja posle reklama

Mesečni horoskop za avgust 2024: Vaga

Vage moraju da budu oprezne na putovanjima i u vožnji jer su moguće nezgode. Poželjno je da obratite pažnju na svoje zdravlje. Kraj meseca će biti povoljan za sticanje novih znanja. Vaše okruženje bi se moglo promeniti u perspektivnije, a prihodi bi takođe mogli porasti, naročito kod onih koji se bave kreativnim radom. Zahvaljujući vašim naporima, lako ćete napraviti na lestvici karijera. Takođe, ovo je povoljan period za opuštanje i čašćenje kupovinom.

Škorpija

Veoma je važno da budete strpljivi i da se posvetite partneru jer bi inače moglo doći do neželjenih sukoba. Ovo će biti povoljan period za jačanje odnosa. Takođe, ukoliko putujete, budite veoma oprezni jer je rizik od nesreća veoma visok. Na karijernom planu ćete imati sreće jer će vaši nadređeni primetiti vaš trud i napor. Vredi pokazati svoju stručnost i veštine. Vrlo je moguće da će se javiti kancelarijska romansa, ali dobro odmerite prednosti i posledice pre nego što joj se prepustite.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Izborićete se i sa najkomplikovanijim slučajevima i izaći ćete kao pobednik. Ključna stvar je da verujete u sebe. Čuvajte se sukoba u odnosima sa voljenima, a takođe bi bilo dobro i da se ne rasipate finansijski. Ipak, do kraja meseca će se situacija popraviti. Nemojte propustiti priliku da naučite nešto novo i korisno. Posvetite se starijim rođacima u porodici, ali nemojte zaboraviti na sebe. Kraj meseca će biti ispunjen iskušenjima, pa pokušajte da ne radite ono što bi moglo da uništi vašu reputaciju.

Jarac

Započnite mesec uz pravilnu ishranu. Do kraja meseca ćete se suočavati sa raznim izazovima, ali ćete se lako izboriti sa ovim poteškoćama. Izbegavajte borbe u ličnim odnosima i nemojte mešati poslovno i privatno. Radite na ličnom rastu, a avgust će vam doneti nova poznanstva i prilike za novu ljubav. Ipak, ako ste u potrazi za srodnom dušom, dopustite toj pronicljivosti da vas povede kako bi ljubav ipak mogla da ima srećan kraj.

Članak se nastavlja posle reklama

Mesečni horoskop za avgust 2024: Vodolija

Avgust bi vam mogao doneti velike promene u životu. Ovo će biti povoljan period i za kupovinu, ali morate biti posebno oprezni na putovanjima. Dobrotvoran i humanitaran rad bi mogao da prija i vama i svima oko vas. Biće prilike za uzbudljiva poznanstva koja će vam biti korisna i na prijateljskom i na ljubavnom planu. Međutim, odmah obratite pažnju na to da li je ta osoba prava za vas kako biste sprečili katastrofu u budućnosti.

Ribe

Važno je da budete odlučni prilikom narednog perioda. Imaćete prilike da rešavate pitanja koja se tiču nekretnina i renoviranja, a nebo vam obećava uspeh na tom planu. Ipak, sa velikim investicijama budite veoma oprezni. Postoji rizik da ćete biti žrtva prevare. Ovo će takođe biti dobar mesec za uvođenje zdravog načina života i zdravih navika. Na ljubavnom planu je moguće da ćete upoznati nekoga ko će u vama probuditi uzbudljive emocije.

Sergei Gnatiuk/GettyImagesPlus