Dnevne sobe poznatih ličnosti na Marie Claire Srbija

by | jul 30, 2024
dnevne sobe poznatih ličnosti

Život slavnih je uvek u fokusu javnosti i mnoge od nas zanima u kakvim prostorima žive. Dnevne sobe poznatih ličnosti su prava slika njihovih domova.

Dnevna soba je oličje svakog doma i često stil kojima ukrašavamo enterijer mnogo govori i o nama samima. Upravo zbog toga su domovi poznatih uvek zanimljivi fanovima. Često poznate ličnosti dele postove u kojima se mogu videti prostorije u kojima žive, a ponekad vrlo rado u potpunosti pokažu svoj dom.

Marie Claire Srbija vam pruža najnovije vesti iz sveta poznatih, a vrlo rado predstavljaju i njihove domove. Portal vam nudi razne savete na temu karijere, psihologije, putovanja i drugih zanimljivosti koji oslikavaju lifestyle.

Kakve su dnevne sobe poznatih ličnosti?

Zaobljene linije su važan element u enterijeru jer doprinose da kutak u dnevnoj sobi bude dobro uravnotežen i vizuelno prijatan. Korišćenje zaobljenih linija unutar doma nudi mnoštvo prednosti, uključujući potencijal da dodate protok i dinamizam prostoru.

Dnevna soba Jennifer Aniston: Zakrivljene linije su glavni trend 2024.

 

Dnevna soba Naomi Watts: Dinamična šema boja

Klasične nijanse u domu glumice signaliziraju klasični luksuz na upečatljiv način – stručnjaci kažu da ovi izražajni tonovi stvaraju savršen kontrast. Neutralne palete boja postale su omiljeni izbor u neprekidnoj potrazi za stvaranjem bezvremenskih enterijera. Od svih kombinacija, crno-bele kombinacije su jedan od najsmelijih i najmodernijih načina da se postigne ovaj izgled. 

 

Siva sofa Nikol Kidman zauzima trend u enterijeru 2025.

Čini se da je siva sofa bezvremenski trend za uređenje dnevne sobe. Iako su tople neutralne boje u porastu, Nikol Kidman se odlučila za klasiku – i to sa dobrim razlogom. Instagram post supruga glumice, Kit Urban, pokazuje da je siva boja u velikoj meri izbor kada je u pitanju njihova dnevna soba. Od stočića za kafu, boćnog stočića, pa sve do sofe i hladno belih zidova, prostor je prava siva čarolija.

Kevin Winter/GettyImagesPlus,Monica Schipper/GettyImagesPlus, Brendon Thorne/Stringer/GettyImagesEntertainment