Kameron Dijaz je upravo pokazala kako izgleda savršena letnja haljina

by | avgust 1, 2024
savršena letnja haljina Kameron Dijaz

Ako ste se ikada zapitale kako izgleda savršena letnja haljina, odgovor je dala Kameron Dijaz

Kameron Dijaz leto provodi na najbolji način. Idilično veče u Ist Hemptonu provela je sa Ris Viterspun i Gvinet Paltrou i time proslavila četvorogodišnjicu svog poslednjeg poslovnog poduhvata u vinogradrstvu. Naravno, poslovni poduhvati nekako su palu u senku kada je se Kameron, zvezda u pedesetim, pojavila u nečemu što se može opisati samo kao savršena letnja haljina.

Brajdal šik je stil koji ima savršena letnja haljina, a nosi je Kameron Dijaz

Brajdal -šik haljina zvezde savršen je izbor za zabavu na otvorenom. Lepršava maksi suknja, uski korset, špageti bretele i širok V-izrez sa laganim karnerima na grudima. Uparila je prozračnu belu haljinu sa jednostavnom zlatnom narukvicom, nežnim zlatnim karikama, širokim zlatnim prstenom i crnim sandalama sa remenčićima i naravno – ukrasnim zlatnim detaljima.

Članak se nastavlja posle reklama

Da bi ovako nežna i jednostavna kombinacija dobila na snazi, Kameron je nanela ženstvenu ružičastu šminku upotpunjenu nežno-ružičastim rumenilom i strawberry usnama. Duga plava kosa je stilizovana jednostavno uz moderni bočni razdeljak.

Kako uklopiti brajdal šik u svoj stil?

Ako vas je inspirisala savršena letnja haljina Kameron Dijaz, možda biste poželeli da povremeno uključite brajdal šik i u svoje autfite. Najpre, da vidimo: šta je to brajdal – šik? To je stil koji u svakodnevnu garderobu unosi neke odlike koje se smatraju primarnim za venčanice. Lagane, elegantne haljine, nijanse bele boje, saten i svila, čipka… Zajednički imenitelj za sve ove komade jeste neprolazna elegancija.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako uklpiti brajdal šik u svoj stil? Ono o čemu treba da vodite računa jeste da samo jedan komad u vašem autfitu treba da ima elemente brajdal stila. Bilo da odaberete haljinu, bluzu, korset ili dugu suknju, stilisti preporučuju da se na tom jednom komadu zaustavite. Ostatak gradite vodeći se načelima tihi luksuz stila ili nežnih ženstvenih komada. I, obavezno – razbijte belinu bar nekim akcentima.


Članak se nastavlja posle reklama
Stuart C Willson/gettyimages