Mlad Mesec u Lavu 2024. nam stiže u nedelju: Šta to znači za nas?

by | avgust 2, 2024
Mlad Mesec u Lavu 2024

Mlad Mesec u Lavu 2024. poručuje da treba da preuzmemo ulogu glavnog lika u sopstvenom životu. Svašta bi se moglo dogoditi ako sebe postavite na prvo mesto.

Avgust je počeo, a sezona Lava u kojoj se nalazimo predastavlja vreme za tinjajuću strast. Međutim, u narednih pola godine ćete osetiti jaku potrebu da se fokusirate samo na sebe. Vaše misli, osećanja i postupci će svakako uticati na veš namere. Imajte na umu šta oslobađate oko ovog mladog meseca.

Šta nam donosi mlad Mesec u Lavu 2024?

Idividualizam bi mogao doći u mnogo oblika. Mogli biste pronaći zabavu ili hobi u kojim ste uživali u detinjstvu. Umetnički mediji bi vam takođe mogli prijati. Osim što ćete pronaći sebe, ova energija bi mogla da zapali bezbrižnu romantiku i senzualnost. Sve što želite, kreirate i uživate, ostvariće se.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovan

Vaša strast će biti posebno jaka. Mlad Mesec će izazvati interesovanje za vašu kuću zadovoljstva, seksa i stvaranja. Postoje šanse da ćete upoznati nekoga ko će vas oboriti s nogu. Samo budite oprezni jer bi ovo mogao da bude veoma plodan ciklus. Nebo će vas takođe ohrabriti da se zabaviti i doći će do ispunjenja vaših strasti, hobija i kreativnih poduhvata. Posveetite se onome što vam prija.

Bik

Ponosite se sobom Bikovi. Razmišljajte o onome što vam prija. Sledećih šest meseci bi moglo biti izuzetno važno za lični razvoj. Porodične stvari bi mogle biti u glavnom fokusu. Mogli biste saznati više o svojim korenima. Takođe, ovo će biti povoljan period za promene u vašem domu. Da li vam ovako namešten enterijer zaista prija? Ispunite svoj lični život toplinom, bojom i radošću. Na taj način ćete se osećati veoma prijatno.

Mlad Mesec u Lavu 2024: Blizanci

Šta bi moglo da privuče vašu pažnju? Novi lunarni ciklus će stvoriti trajnu strast prema onome što vas zanima. Mogli biste postati oduševljeni mogućnostima u vašoj neposrednoj blizini. Moglo bi doći do zanimljivih društvenih događaja u kojima možete učestvovati. Mogli biste osetiti da vas privlače intelektualne aktivnosti. Projekat zasnovan na medijima bi mogao da drži vašu pažnju. Izaberite interesovanja koja oslikavaju vašu ličnost.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak

Prosperitet će obeležiti narednu sezonu. Nova odeća, uređaji, mogućnosti i još mnogo toga će privući vašu pažnju. Iako biste mogli postati bogati izvan svojih najluđih snova, razmislite o tome šta zapravo predstavlja bogatstvo u vašem životu. Trebalo bi da u prvi plan stavite nameru da radite na sopstvenoj vrednosti i vrednosti van materijalnih stvari. Staviti sebe na prvo mesto je mnogo važnije nego što mislite.

Lav

To je vaš život, a svi ostali su samo deo njega. Narednih pola godine morate da se posvetite sebi i svojim ciljevima i željama. Uzbudljivo je biti glavni lik, ali može biti iscrpljujuće mentalno i emocionalno. Možda postoje trenuci kada se nećete osećati kao da gledate u svoj odraz u ogledalu. Proći ćete kroz značajan period samootkrivanja, rasta i poboljšanja. Prihvatite promene i izazove koji vam se spremaju.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Ko ste vi iza zatvorenih vrata, Device? Pustite svetlost unutra. Pokazivanje svoje prave i skrivene strane ne dolazi prirodno. Možda biste želeli da budete savršeni, ali postanite svesni da to niko nije. Ovaj mlad Mesec će vam pomoći da pronađete samopouzdanje koje vam je potrebno. Ipak, moglo bi biti zastrašujuće biti tako iskren, ali bi to moglo biti i iznenađujuće. Mnogi će prihvatiti vašu autentičnost.

Mlad Mesec u Lavu 2024: Vaga

Prava prijateljstva ne nestaju tako lako. Nove i stare veze će biti u primarnom fokusu u narednom periodu. Vaši odnosi će se prilagoditi u zavisnosti od onoga šta želite od tog odnosa. Neke od vaših veza vam možda neće pomoći da jurite svoje snove. Razlog tome bi mogla biti ljubomora ili nesigurnost da učine isto. Sa druge strane, pravi prijatelji će takođe izraziti entuzijazam i divljenje.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Nema ničega lošeg u tome da malo budete u centru pažnje. Svako će imati nešto da kaže o vama i to što se tiče ličnih i poslovnih dostignuća. Nije čak važno ni da li je u pitanju stara ili skorašnja vest. Deo vas će želeti da se sakrije jer ovi reflektori upereni u vas zapravo narušavaju vašu zonu udobnosti. Ipak, dozvolite sebi da zauzmete prostor dok drugi slave vaše pobede. Zaslužili ste to.

Strelac

Vi ste obično svuda odjednom. Iako je možda došlo do uzbudljivih avantura, bilo bi poželjno da se fokusirate na jedinstven put. Možda ćete imati nove prilike za obrazovanje ili duhovna putovanja. Ako se zaista fokusirate, vaš cilj će se ostvariti. Međutim, to ne znači da vaš ogroman trud i pažnja neće biti neophodni. Krenite korak po korak i sve će biti u redu.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Da li ste spremni da ponovo verujete? Vreme je da pustite nekoga unutra. Iako ranjivost nije nešto što vama pada lako zbog straha od intimnosti ili poučeni prethodnim iskustvima, ali ovo bi sada moglo biti korisno za vas. Izaberite da produbite platonsku, romantičnu ili porodičnu vezu. Možda ne bi bilo loše da krenete kod terapeuta ako treba da se izborite sa prethodnim traumama. Krećite se sopstvenim tempom.

Mlad Mesec u Lavu 2024: Vodolija

Prava veza će za vas biti više od onoga što ste mislili. Posvećenost će vam biti na umu, a ako se slobodni, ovaj mlad Mesec bi mogao da uvede nove romantične mogućnosti. Možda ćete sresti nekoga ko bi mogao da bude ozbiljan partner. Ukoliko ste već u paru, ovo bi mogao da bude idealan perioda da podignete vezu na viši nivo. U svakom slučaju, budite svesni da zaslužujete nekoga ko će vas upotpuniti u svakom pogledu.

Ribe

Pronađite razloge za šta se zahvalni i to će vam izmamiti osmeh na lice. Život može biti težak, pa ćete se možda mučiti da vidite svetlu stranu stvari. Uprkos svemu što bi moglo da krene naopako, ovaj ciklus će vas podsetiti da je život ono što od njega napravite. Razmislite šta biste mogli da primenjujete u svom svakodnevnom životu. Odvojite vreme za svoje hobije ili izlazite na sastanke.

Članak se nastavlja posle reklama
nd3000/GettyImagesPlus