Jesenji modni trendovi na Marie Claire Srbija

by | avgust 1, 2024
Jesenji modni trendovi

Jesenji modni trendovi polako postaju jedna od glavnih tema. Sve o njima možete otkriti na Marie Claire Srbija.

Imamo još nekoliko nedelja do kraja leta, ali naravno svet mode je uvek korak napred. Trendovi za jesen su već poznati zahvaljujući Nedeljama mode. Teksas, krzno, animal print i još mnogi zanimljivi aksesoari će biti u fokusu ove sezone.

Marie Claire Srbija vam pored modnih trendova pruža pregršt saveta i vodiča iz beauty sveta, ali i daje priče o inspirativnim i uspešnim ženama u svetu sporta i mode. Pored toga, razni trikovi za uspeh pomoći će vam da budete uspešni u karijeri.

Jesenji modni trendovi za 2024. godinu

Po tradiciji, već se početkom godine određuju trendovi za jesen-zimu tekuće i naredne godine. Iako je prošlo skoro pola godine od Nedelje mode na kojima su prestavljene ove kolekcije, želimo da vas podsetimo na najbolje trenutke. Pogledajmo, šta se nosi ove jeseni.

Popularni modni trendovi za jesen 2024. sa Nedelje mode

Najpopularnije farmerke za jesen 2024. sa Nedelje mode

U denim svetu, modni dizajneri su pokazai kako različiti stilovi mogu biti nosivi. Dok Stella McCartney i Ralph Lauren favorizuju party farmerke sa šljokicama i metalnim resama, dok Tory Burch i Victoria Beckham preferiraju neutralni, tamnoplavi džins. Dries Van Noten, Michael Kors i Chloé su se odlučili za ležerne krojeve, dok su Miu Miu i Balenciaga ostali verni uskim modelima.

Najbolje torbe za jesen 2024. prema Nedelji mode

Torbe za jesen 2024. podstiču mantru „više je više“ za skupoceni izgled. Umesto minimalističkih kopči i glatke neutralne kože, na Nedelji mode su se videli preokreti, kao što su plišane torbe, privesci, narukvice umesto drški, podstičući da se odreknemo tihog luksuza i umesto toga pravimo malo buke.

Fernanda Calfat / Stringer/GettyImagesEntertainment, JP Yim / Stringer/GettyImagesEntertainment, ©Launchmetrics/Spotlight,