Heklanje, šljokice, školjke: Ovo su najmodernije letnje torbe 2024.

by | avgust 2, 2024
Heklanje, šljokice, školjke: Ovo su najmodernije letnje torbe 2024.

Kladimo se da vas trendovi letnjih torbi za 2024. neće ostaviti ravnodušnim. Koje su najmodernije letnje torbe za 2024?

Ništa nema takvu moć da podigne ili da pokvari autfit kao dobra torba. I zato žene njenom izboru poklanjaju toliko pažnje. Da li se sećate kako ste kao dete sakupljali školjke na plaži? E, upravo je ovo morsko blago jedno od najpoželjnijih detalja na modernim letnjim torbama. A tu su i predivne torbe od rafije koje caruju ovog leta a na ulicu su se prelile direktno sa modnih revija. Ali to nije sve – u nastavku ćet saznatu koje su najpopularnije torbe ovog leta.

Najmodernije letnje torbe za 2024. kojima niko ne može da odoli

1. Torbe od rafije

Članak se nastavlja posle reklama

Torbe od rafije možete nositi u svim prilikama ovog leta – ne samo u šoping ili na plažu. Savršen su dodatak svakom letnjem autfitu. Tornba od rafije odlično se kombinuje sa haljinama, lanenim pantalonama, šortsevima i belim majicama.

I usput, odbacite ideju da su pogodni samo za plažu. Materijali od kojih su napravljene ove torbe ispunjavaju zahteve svestranosti, pa ih možete nositi i na posao i na zabavu. Najvažnije je da odaberet kvalitetnu trobu i da obratite pažnju na završnu obradu. Kožne ručke i metalne kopče su najpoželjniji ukras na ovim torbama. I takve torbe će vam trajati mnogo duže.

2. Barrel torbe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HahnsAtelier (@hahn_atelier)

Članak se nastavlja posle reklama

Još jedna trendi torbi za leto 2024 su barrel (bure). Njihov cilindrični oblik ne samo da privlači pažnju, već je i iznenađujuće praktičan. U ovu torbu će stati sve što vam treba, a da ne izgleda glomazno.

Barrel torbe možete nositi u svim prilikama, uz farmerke i majica, lagani kombinezo ili čak poslovno odelo. Izaberite modele sa zanimljivim printovima (da, dizajn je bitan) ili neobičnim teksturama – i definitivno nećete ostati neprimećeni.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Heklane torbe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatiana Zuccalà (@iswoolish)

Heklanje, sumbol staromodnosti, pretvorilo se u letnji hit koji je uspeo da zaobiđe sve modne trendove odjednom. I upravo su heklan etorbe jedne od najtraženijih ovog leta. Mala heklana torba je savršen dodatak svakom večernjem autfitu. A veće modele možete upariti sa letnjim haljinama, dugim suknjama, širokim bluzama i šortsevima od teksasa. Mala heklana torbica sa metalnim nitima biće odličan dodatak koktel haljini.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Torbe sa šljokicama

Torbe sa šljokicama su hit leta 2024. Možete je kombinovati sa farmerkama i belom majicom za dnevne prilike. A noću je kombinujte sa večernjom haljinom ili satenskim kombinezonom.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Torbe sa školjkama

Konačno, naš favorit su torbe sa školjkama. Mermaidcore estetika vlada uličnim stilom ove godine, a trend su pokrenule modne piste gde je nakit u stilu sirene bio dominantan.

Za svakodnevne autfite birajte torbe sa školjkama (ili u obliku školjke – ima prelepih modela) sa letnjim haljinama, šortsevima i svetlim pantalonama. Ako kombinujete total laneni look sa ovakvom torbom, izgledaćete kao boginja mora koja se spustila na zemlju. Pogotovu ako stiluzeje kosu u „mokrom“ fazonu.

Članak se nastavlja posle reklama
triocean/gettyimages.co.uk