Zašto Megan Markl nosi prevelike cipele? Trik zlata vredan!

by | avgust 8, 2024
Zašto Megan Markl nosi prevelike cipele? Trik zlata vredan!

Praktičan trik koji koristi Megan Markl i druge poznate dame može svima nama da olakša život. Otkrivamo zašto nose prevelike cipele.  

Pojava Megan Markl, razvedene holivudske glumice i lifestile blogerke, u britanskoj kraljevskoj porodici delovala je kao eksplozija bombe. Britanci su najpre bili ogorčeni, a zatim su prihvatili izbor večitog buntovnika Harija, da bi kasnije ponovo postali ogorčeni ponašanjem vojvotkinje od Saseksa. Naročito nakon njihovog gostovanja kod Opre Vinfri.

Članak se nastavlja posle reklama

Sada se čini da se intenzitet strasti između „odbeglog“ para i Vindzora smanjio, ali mnoge navike i postupci vojvotkinje od Saseksa i dalje izazivaju burne rasprave među njenim fanovima i mrziteljima. Među ovim navikama je i ljubav Meghan Markle prema cipelama koje su primetno veće od njene stvarne veličine stopala.

Zbog čega vojvotkinja od Saseksa nosi prevelike cipele

Niko neće osporiti da je Megan Markl bila trendseterka i pre nego što se saznalo za njenu aferu sa princom Harijem. Nakon venčanja sa najmlađim sinom princeze Dajane, Megan Markl postala je priznata ikona stila.

Članak se nastavlja posle reklama

Njeni autfiti su umereno elegantni i nimalo dosadni, a izbor aksesoara je gotovo savršen. Utoliko više obožavatelje Megan Markl iznenađuje čudan detalj na većini fotografija na kojima se ona pojavljuje. Naime vojvotkinja se gotovo uvek pojavljuje u javnosti u cipelama za jedan (ili čak dva) broja veće.

Megan već duže vreme koristi ovaj trik. Čak se i na veridbi sa princom Harijem, pojavila u  cipelama koje nisu bile njen broj.

Članak se nastavlja posle reklama

Ostaje poslednje pitanje: kako vojvotkinja i druge slavne dame uspevaju da se izbore sa neprijatnošću koja neminovno nastaje pri izboru cipela par brojeva većih? Trik je da napunite vrh cipela (u pitanju su uvek štikle) vatom. I uklonite je čim osetite da vam treba malo više prostora u sopstvenim cipelama. Osim vate, možete koristiti specijalne silikonske nalepnice za cipele, koje se lepe na unutrašnju površinu cipela i sprečavaju stopala da klize.

Članak se nastavlja posle reklama
Chris Jackson/Chris Jackson Collection