Kako Selena Gomez stilizuje crni blejzer za letnji stajling?

by | avgust 9, 2024
crni blejzer, Selena Gomez

Kada ne snima emisiju  Only Murders in the Building, redovno ima gostovanja i sastanke. Upravo zbog toga Selena Gomez najčešće nosi crni blejzer.

Generalna direktorka brenda Rare Beauty koji vrtoglavo raste, koristi svaku priliku da kombinuje praktično i elegantno. Njena besprekorna formula za letnji stajling su farmerke i blejzer koje stilizuje na prilično otmeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Članak se nastavlja posle reklama

Kako Selena Gomez stilizuje crni blejzer?

Ranije ove nedelje, Selena Gomez je prisustvovala Sephora konferenciji menadžera u Las Vegasu. Stajling pevačice zaista potvrđuje činjenicu da je trenutno najzaposlenija ličnos jer je obukla modne komade koje biste najmanje očekivali za leto. U pitanju su basic crna majica brenda Saint Laurent i Chloe crni blejzer.

Farmerke širokog kroja istakla je efektnim kaišem, a kada je u pitanju obuća, preduzetnica se odlučila za ALAÏA crno-bele štikle. Njena odevna kombinacija upotpunjena je zlatnim nakitom brenda Tabayer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin Walsh (@erinwalshstyle)

Članak se nastavlja posle reklama

Dok druge poznate ličnosti ovog leta pokazuju izvanrednije haljine, Selena Gomez zna da ako postoji nešto što može da ih zameni su denim i crni blejzer. Naravno, njen letnji izgled dostiže vrtoglavu cifru od nekoliko hiljada dolara ali slična odevna kombinacija se lako može postići i sa modnim komadima brendova kao što su Zara, Mango, H&M i slično.

 

Članak se nastavlja posle reklama
Neilson Barnard/Staff/GettyImagesEntertainment