Efektna wet look frizura Lili Kolins pristaje bez greške

by | avgust 10, 2024
wet look frizura

Iako nije nešto nevo, wet look frizura sve više dolazi do izražaja. Jedan od najboljih izgleda nosila je Lili Kolins na Nedelji mode.

Trend frizure za kratku kosu predstavlja savršeni balans između elegancije i seksepila. Tokom ove godine često se mogla videti na crvenom tepihu i modnim pistana, a glumica je to iznela bez greške.

Wet look frizura na Lili Kolins

Zašto je wet look frizura tako popularna? Jednostavnost je ključna, posebno jer se može primeniti na bilo koju dužinu, od kratke do duge kose. Efekat mokre kose donosi sofisticiranost i svežinu, a izgleda fantastično čak i kada nije najčistija.

Članak se nastavlja posle reklama

Još jedna prednost ove frizure je njena svestranost. Wet look kosa može da se nosi puštena niz leđa, podignuta u elegantne punđe ili sa bočnim razdeljkom. Izbor je beskrajan, a može se prilagoditi različitim prilikama.

Nedelja mode u Kopenhagenu obeležila je brojne trendove, a Lili Kolins dodatno je učvrstila popuarnost ove frizure. Glumica serije Emily in Paris besprekorno je prilagodila wet look dužini kose do ramena. Feniranje na spolja upotpunilo je izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Članak se nastavlja posle reklama

Da biste postigli savršene wet look frizure, potrebne su dva osnovna proizvoda: gel sa mokrim efektom koji daje sjaj i držanje, kao i lak za kosu koji će zaključati izgled.

Savršena za bilo koji događaj, ova frizura je jednostavan ali efekat način da postignete sofisticirani izgled bez truda.

Članak se nastavlja posle reklama
Kevin Winter/Staff/GettyImagesEntertainment