Znaci koji napuštaju partnera kada veza postane ozbiljna

by | avgust 12, 2024
Znaci koji napuštaju partnera kada veza postane ozbiljna

Većina ljudi teži da vezu podigne na viši nivo. Ali, ima i izuzetaka. Ovo su zodijački znaci koji napuštaju parntera kada veza postane ozbiljna.

Pojedini horoskopski znaci mnogo uživaju u izlascima i prvom susretu. Međutim, kada u vezi dolazi trenutak kada oba partnera otvoreno pričaju o svojim osećanjima počinje priblem. Ovo je vreme kada veza „prolazi“ svoj prvi test i počinje da postaje ozbiljnija.

Znaci koji napuštaju partnera kada veza postaje ozbiljna

Nažalost, ne prolaze sve veze kroz ovu fazu sa srećnim krajem. Od Škorpije do Lava, istražite znakove koji imaju tendenciju da budu površni ljubavnici i raskinu veze u trenutku kada stvari postanu „stvarne“.

Članak se nastavlja posle reklama

Znaci koji napuštaju partnera kada postane ozbiljna: Lav

Iako Lavovi mogu da steknu sjajne prijatelje, partnere ili poslodavce, oni nisu tako dobri u izražavanju svojih osećanja ili suočavanju sa neprijatnim situacijama.

Obično, kada stvari postanu teške u vezi, oni odlaze (ne baš uvek na jasan način). Ne mogu da se nose sa svojim jakim emocijama – i blokiraju se, raskidajući vezu jer im je tako lakše.

Škorpija

Škorpije se ne stide da vas drže za ruku u javnosti i rado će vas upoznati sa prijateljima i porodicom. Međutim, postoje slučajevi koji ih uplaše zbog čega  na kraju napuste vezu. Neprijatno je to što ne možete predvideti šta može biti razlog takvog ponašanja.

Članak se nastavlja posle reklama

Možda je to priča iz vašeg detinjstva koja izaziva osećaj ozbiljne posvećenosti, ili potez koji pokazuje da vam je previše udobno, može biti razlog njihovog bekstva. Koliko god da su Škorpije strastvene i emotivne, ne traže uvek ozbiljnu vezu.

Strelac

Želite da predstavite Strelca svojim roditeljima ili voljenim osobama? Razmislite o tome. Čim čuje ovu rečenicu, Strelca če obliti hladan znoj. To je zato što oni stavljaju veliki naglasak na porodicu i smatraju to velikom posvećenošću (situacija koja im se ne sviđa, zbog njihovog slobodnog duha). Dakle, kada veza postaje ozbiljna, oni radije odlaze jer smatraju da će ih takva veza sputavati.

Članak se nastavlja posle reklama
BlackSalmon / gettyimages.com