Ovih 5 stilova će svi nositi: Najmodernije frizure za jesen/zimu 2024!

by | avgust 12, 2024
najmodernije frizure za jesen/zimu 2024

Stilisti su već presudili: ovo su najmodernije frizure za jesen/zimu 2024. Koja je vaš favorit?

Najbolji i najbrži način da prigrlite novu modnu sezonu jeste promena frizure! Kako dan počne da se skraćuje, a mi ulazimo u kasno leto, vreme je da saznamo koji su to trendovi u svetu frizura koji nas čekaju u hladnoj sezoni. Tradicionalno, možemo očekivati da razigrani i neuredni stilovi dobiju više kontura i uredniji izraz.

Najmodernije frizure za jesen/zimu 2024:

Jedna stvar je sigurna: kratka kosa je i dalje vodeći trend, čak i u predstojećoj hladnoj sezoni.

Članak se nastavlja posle reklama

Piksi

Prvo mesto na listi trendi frizura za narednu sezonu ponovo zauzima piksi. Ova kratka frizura smatra se oličenjem francuskog šika, kao i simbolom izražavanja svih onih žena koje ne žele da se pomire sa utvrđenim standardima lepote. Uprkos svojoj ultra-kratkoj dužini, frizura izgleda prilično elegantno i harmonično, a odgovara gotovo svakom obliku lica.
Piksi se može napraviti u različitim varijacijama. Ali, ako se pretplaćujete na najmodernije frizure za jesen/zimu 2024. onda ćete gledati da to bude slojeviti piksi neujednačenih dužina.

Retro talasi

Onoga trenutka kada su beach waves preplavile modne piste, znali smo: talasi su se vratili i tu su da ostanu. Za predstojeću sezonu jesen/zima 2024. biramo meke, pokretne lokne uredno integrisane u obimni bob. Retro-šik je idealna opcija za one koji vole voluminozne frizure, a ne smeta im da investiraju vreme u stilizovanje kose. Dinamični pramenovi čine crte lica glatkijim, tako da je ovo definitivno frizura koja podmlađuje.

Glatki bob

Smooth bob  je savršena ako volite jednostavne, ali efektne frizure. Ne zahteva složenu negu kose ili dugo oblikovanje kose ujutru. Jedino pravilo koje treba poštovati je da vodite računa o glatkoći vaše kose,a to znači da je neophodno da bude hidratizovana, zdrava i da koristite prava sredstva za stilizovanje.  Ako imate neposlušnu kosu – ovo nije opcija za vas.
Glatki bob je isečen ravno celom dužinom sa razdeljkom u sredini. Možete da doseže do brade, ili da birate LOB opciju do ramena.

Članak se nastavlja posle reklama

Ultrashort bob

Ultra-kratki bob je najbolji izbor frizure za žene sa tankom ili retkom kosom. Zbog minimalne dužine (tik ispod ušiju), kosa izgleda bujno i dobija dodatni volumen. Ako imate jako gustu kosu, onda ovo nije pravi izbor za vas, pogledajte ostale najmodernije frizure za jesen/zimu 2024.
Ultra-kratki bob ne zahteva nikakvo stilizovanje, pa ako niste navikli da provodite mnogo vremena ispred ogledala, razmislite o ovoj frizuri.

Stepenaste frizure

Višeslojna frizura je upravo ona opcija koja izgleda odlično na kosi apsolutno bilo koje dužine. Dakle, ako volite malo dužu kosu, onda je pravi izbor za vas. Među višeslojnim frizurama, najpopularnije su:

Članak se nastavlja posle reklama

shaggy – neuredni pramenovi različite dužine;

cipal – glavna dužina kose ostaje na potiljku, kratki pramenovi su blizu lica;

Članak se nastavlja posle reklama

kaskada – nekoliko slojeva, glatki prelazi cele dužine kose.

Ove sezone, ženstvenost je još uvek na ceni tako da preporučujemo kaskadne frizure.

Članak se nastavlja posle reklama
Jeremy Moeller/GettyImages