Nar rumenilo je novi hit makeup, stvoren za žene koje vole svež i sjajan izgled

by | avgust 13, 2024
nar rumenilo, pomegranate girl estetika

Pomegranate girl estetika ili, ako više volite, nar rumenilo je najnoviji trend šminke koji vam garantuje svež i jednostavan izgled

Ukoliko ste provele samo 10 minuta na mrežama poslednjih nedelja, sigurno ste videle bar jedan pomegranate girl tutorijal. Nar rumenilo je nova vrsta šminke koja obećava svež, sjajan izgled.

Leto 2024. je, bez sumnje, obeležilo rumenilo. Ovaj makeup trend nastavlja da eksplodira u novim varijantama. Naturalistički trendovi šminke koji oponašaju efekat boravka pod suncem Toskane, zavladali su svetom lepote. Sunset blush, boyfriend blush, tomato girl… Ovo su varijacije na temu koje se lako inkorporiraju u izgled, bez obzira na vaše godine, lični stil ili veštine.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta je nar rumenilo?

Ovo je bogatija verzija od prethodnih makeup trendova. Pomegranate girl podrazumeva izdašnu primenu rumenila i nanošenje ovog proizvoda na slepoočnice, usne, kapke i bradu da biste uživali u tom ružičastom sjaju. Efekat je jasan: izgledate kao da ste upravo provele dan na plaži i još uvek ste zajapurene od toplog sunca, vode i aktivnosti na otvorenom.

@madisonamateau wearing pomegranate girl makeup all summer long @Freck Beauty @sephora ♬ original sound – Madison Amateau

Za one koji žele da isprate trend u potpunosti: makeup flomasterom ili braon olovkom iscrtajte lažne pegice na nosu. Upravo je zbog kombinacije pegica i boje rumenila ova šminka i nazvana nar rumenilom.

Članak se nastavlja posle reklama

Koja boja i tip rumenila su potrebni za nar šminku?

Preporuka je da se koristi jarko crveno rumenilo, mada se mogu uzeti u obzir i svetlo ružičaste nejanse. Najbolje je ako je u pitanju tečno ili kremasto rumenilo, ali izbor treba da zavisi od vaših preferencija i tipa kože.

Kako se rekreira izgled nar devojke?

Repliciranje ovog trenda je jednostavno i uključuje tri koraka.

Članak se nastavlja posle reklama

Korak 1:

Prvo, jarko crveno rumenilo se nanosi na jagodice, most nosa, kapke i iznad obrva, pre nego što se blenda.

Članak se nastavlja posle reklama

Ako želite, da biste postigle pun efekat nar devojke, lažne pegice se nanose na nos i jagodice flomasterom za šminkanje.

Korak 2.

Članak se nastavlja posle reklama

Usne lagano iscrtavate ružičastom olovkom, a potom ih prekrivate već korišćenim rumenilom. Nakon toga dodajete samo malo sjaja na usne.

Korak 3.

Vraćamo se na oči i dodajemo maskaru i blago senčimo obrve, tek da istaknemo njihov oblik. Važno je da ovaj korak ne prati preterivanje, jer je nar rumenilo bazirano na ideji o svežini i jednostavnosti izgleda.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Egle Paskunaite (@silktify)

NeonShot/gettyimagesplus