Sa čime nositi farmerke, ako želite da izgledate moderno i skupo

by | avgust 13, 2024
luksuzni autfiti sa farmerkama

Ovaj svakodnevni komad može vam osvežiti stil, ako znate kako da je kombinujete. Kako se prave luksuzni autfiti sa farmerkama?

Farmerke su osnovni deo ženske garderobe. Volimo ih, nosimo ih i ne bismo ih menjale ni za šta. Međutim, za mnoge od nas je i dalje izazov kako ih integrisati u elegantan, ili čak luksuzan izgled. A moguće je jer, farmerke su kameleonski predmet koji može izgledati ili huliganski smelo ili sofisticirano u različitim izgledima. Ovoga puta, potražile smo inspiraciju među modnih influenserkama za luksuzne autfite sa farmerkama.

Luksuzni autfiti sa farmerkama – u čemu je trik?

Osnovna stvar je – model farmerki! Istina, postoje luksuzni modeli koji su ukrašeni, trendovski i koji haraju mrežama, ali, njih treba da nose pravi modni znalci. Za sve nas sa ograničenim vremenom, budžetom i bez stiliste, ključ za skupi izgled sa farmerkama jeste klasičan model.
U sezoni jesen/zima 2024. trebalo bi birati ili farmerke srednjeg struka sa ravnim nogavicama ili džins sa širokim nogavicama. Oba modela mogu relativno lako da se stilizuju, a birajte ih spram svoje figure. Ne zaboravite, ako ste niski, sitni, mršavica – široke nogavice nisu savršena opcija.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta nositi sa farmerkama da biste izgledale moderno i skupo?

Vreme je da vidimo konkretne kombinacije koje možete nositi tokom leta i jeseni 2024. godine i izgledati moderno.

Bajkerska jakna i džins

Kontrasti stilova su odlična opcija ako želite da pokažete kako poznajete modu.  Da bi izgled bio luksuzan, biće vam potrebne ravne farmerke i vintage kožna jakna, naočare za sunce, minimalistička kožna torba. Zlatno pravilo? Nipošto ne obuvajte patike!!! Baletanke, sandal – cipele, cipele na štiklu… to je obuća koju treba da nosite u okviru ovog autfita. Krajnje elegantna.

Sa košuljom

Još jedan očigledan izbor: farmerke i bela košulja. Ali kako od osnovnog autfita stići do luksuznog izgleda? Obratite pažnju na izbor obuće. Potpetice, bilo kroz sandale, sandal – cipele ili salonke sa kitten hills su ono što će podići ovu osnovnu kombinaciju. Takođe, kožna tašna mora biti kvalitetna i upadljiva.

Članak se nastavlja posle reklama

Total denim

O, da, nositi džins od glave do pete itekako  može da ostavi utisak. Teksas košulja i farmerke širokih nogavica izgledaju odlično uz slamnatu torbu koja je hit leta 2024. Opet obratite pažnju na obuću – papuče na visoku petu su odličan izbor. I ne zaboravite: košulju treba ili skratiti ili uvući, inače neće biti moguće naglasiti struk.

Referenca na Chanel

Jakna od tvida se vratila prošle sezone, baš kao i dvobojne, klasične Chanel baletanke. Iskoristite reference na poznati modni brend koji je ujedno sinonim za luksuz i stvorite utisak skupe modne kombinacije. Samo jedno upozorenje: nikada ne nosite oba preponatljiva komada u istoj kombinaciji. Ako nosite dvobojne baletanke – običan top je sasvim dovoljan. Uz tvid jaknu, odlična su ideja špicaste cipele ili mokasine.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Neil P Mockford/GettyImages