Veridba je dugo trajala: 10 holivudskih parova koji su odlagali venčanje

by | avgust 14, 2024
najduže veridbe Holivuda Michelle and Jean

Koliko po ultrakratkim brakovima, toliko je Holivud poznat i po ekstremno dugim veridbama sa neizvesnim krajem. Ovo su najduže veridbe Holivuda

Zvezde poput Mišel Jeo (Michelle Yeoh), Kejt Hadson (Kate Hudson) i Ejmi Adams (Amy Adams) znaju da se ka oltaru, jednostavno, ne žuri. Baš poput Orlanda Bluma (Orlando Bloom) i Kejti Peri (Katy Perry),  Saše Barona Koena (Sacha Baron Cohen) i Isle Fišer (Isla Fisher), nije im se žurilo da stanu na ludi kamen, nakon što su ozvaničile veridbu.

Najduže veridbe Holivuda:

Jean Todt and Michelle Yeoh – 19 godina

Oni su ubedljivi rekorderi Holivuda, a njihova veridba je trajala neverovatnih 19 godina. Upoznali su se u Šangaju 4. jula 2004. godine, a već 26. jula preduzetnik je zaposlio mladu glumicu. Ipak, kako je par izračunao, trebalo je da prođe još 6992 dana, da bi se par venačao u Ženevi, 27. jula 2023. Proslava je bila intimna.

Članak se nastavlja posle reklama

Orlando Bloom i Katy Perry – 5 godina i još traje

Orlando Bloom i Katy Perry su zajedno izgradili život i porodicu od 2019, kada su se verili. Trebalo je da se venčaju početkom leta 2020. godine u Japanu, ali je pandemija odložila njihove planove.  Očigledno, na neodređeno jer se par još nije venčano. No, to ih ne sprečava da se ludo provode, a nedavni snimak njihovog zajedničkog skoka iz helihoptera postao je viralan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry)

Najduže veridbe Holivuda: Kate Hudson i Danny Fujikawa – 3 godine i još traje

Veridbe Kate i Dannyja još traje! Glumica i njen verenik muzičar vereni su od 2021. godine. Tada su iza sebe imali pet godina zabavljanja i dvogodišnju ćerku Rani Rose. Iako se Hudsonova nikada nije udala za svog prethodnog partnera, Matta Bellamia, takođe su bili vereni duže vreme, od 2011. do 2014. i  imaju jednog sina Bingama (12).

Članak se nastavlja posle reklama

duge veridbe Kate Hudson i Danny Fujikawa

Amy Adams i Darren Le Gallo – 7 godina

Amy Adams i njen muž Darren Le Gallo su se verili 2008. i očekivalo se da će se venčati godinu kasnije. Pa, ipak, par je stao pred oltar tek 2015. godine. Tokom duge veridbe postali su roditelji i dobili ćerku Aviana Olea, rođenu 2010. godine.

Članak se nastavlja posle reklama

Amy i Darren najduže veridbe Holivuda

Jessica Simpson i Eric Johnson – 4 godine

Jessica i Eric su u braku deceniju, ali njihova ljubavna priča počela je godinama ranije. Upoznali su se 2010. i verili se iste godine. Do njihovog venčanja u Kaliforniji 2014. godine, postali su roditelji dvoje dece, a treće je stiglo 2019. godine.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Najduže veridbe Holivuda: Jennifer Aniston i Justin Theroux – 3 godine

Jennifer i Justin su imali trogodišnju veridbe, od avgusta 2012. do avgusta 2015. Venčali su se na ceremoniji u dvorištu njihove kuće u Los Anđelesu, ali su na kraju raskinuli posle dve i po godine braka. Uprkos svemu, pronašli su način da ostanu prijatelji i ostanu u kontaktu čak i nakon što se njihova veza završila.

Članak se nastavlja posle reklama

Duga veridba Jennifer i Justina

Kristen Bell i Dax Shepard – 3 godine

Roditelji dvoje dece potvrdili su veridbu na dodeli Gremi nagrada 2010, ali su još tri godine odlagali venčanje. Razlog? Ostali su verni svojim uverenjima i nisu hteli da se venčaju sve dok istopolni brakovi nisu bili legalizovani.Bell je ponovo zaprosila svog verenika nakon što je Vrhovni sud glasao protiv Zakona o odbrani braka (DOMA) u junu 2013. Oni su se venčali samo nekoliko meseci kasnije, „u maloj sobi u zgradi suda na Beverli Hilsu“, rekla je Bell na CBS-u.

najduže veridbe Holivuda Kristen i Dax

Članak se nastavlja posle reklama

Olivia Wilde i Jason Sudeikis – 7 godina

Jason je pitao Oliviu da se uda za njega 2013. godine, ali par se nikada nije venčao. Nakon sedmogodišnje veridbe, tokom koje su dobili dvoje dece, par se rastao 2020.

Olivia i Jason, veridba koja je dugo trajala

 

Članak se nastavlja posle reklama

Najduže veridbe Holivuda: Sacha Baron Cohen and Isla Fisher – 6 godina

Posle nekoliko godina zabavljanja, Sacha i Isla su se verili 2004. Tokom šest godina veridbe, ona je prešla u judaizam, religiju svog muža, i dobili su bebu. Njihova prva ćerka, Olive, rođena je u oktobru 2007.  Roditelji su troje dece, a razveli su se ove godine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Isla Fisher (@islafisher)

Alessandra Ambrosio i Jamie Mazur – 10 godina

Danas su Alessandra i Jamie roditelji dvoje dece: desetogodišnjeg sina Noa i 14-godišnje ćerke Anje. Ali pre njihovog raskida 2018, supermodel i preduzetnik su bili verenici 10 godina, nikada se nisu venčali.

Članak se nastavlja posle reklama

Allesandra i Jamie najduže veridbe Holivuda

Jemal Countess, Frazer Harison, Dominic Lipinski, Pascal le Segretain, Andrew Toth, Mark Davis