Rejčel 2.0: Kako izgleda najmodernija varijanta najpopularnije frizure devedesetih

by | avgust 15, 2024
rejčel frizura 2.0

Trendovi 90-ih se vraćaju, a sa njima i popularna frizura iz serije Prijatelji, ali sa malo drugačijom verzijom. Kakva je Rejčel frizura 2.0?

Devedesete su veoma posebne kada je moda u pitanju. Tu su slip haljine, bomber jakne i bagguete torbe. Ali tu je i frizura Rejčel Grin iz serije Prijatelji koja nas je uvek oduševljavala svojim stilom. Ipak, Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) je izgleda odlučila da nam da novi izgled stare frizure.

Rejčel frizura 2.0: U čemu je trik?

Dženifer je svakako inspiracija za modu i odabir frizura koji se stalno razvijaju. U proteklih sedam meseci imali smo prilike da vidimo niz bobova koji su krasili lice ove popularne glumice. Međutim, čini se da je ona napravila preokret dodajući talase svojoj kosi, a sada se vraća svojim korenima.

Članak se nastavlja posle reklama

Popularna glumica je u Reels-u na Instagramu pokazala svoj zaštitni znak frizure sa isprekidani slojevima koji uokviruju lice i imaju zakrenute krajeve. Ovaj oblik frizure koji je kreiran okruglom četkom je nesumnjivo povratak na Rejčel Grin u kasnim 90-im i ranom 2000-im.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Članak se nastavlja posle reklama

Međutim, ključna razlika koju Rejčel frizura 2.0 donosi su donji slojevi i nijanse plave. Ovo je najsvetlija varijanta koju je Dženifer imala u poslednje vreme. Ona je zamenila peščano plavu nijansu za trend puter-plave nijanse koja je utkana u kosu dužine do ključne kosti.

Dženifer Aniston se ovom prilikom osvrnula na sopstvenu liniju za negu kose

Ona je osnovala liniju za negu kose na bazi biljaka 2021. godine, a sada je objavila i video gde pokazuje kako je ponosna na razvoj ove linije. Lolavie je veoma uspešna linije, a uz novu frizuru, možda bi u stvari Rejčel frizura 2.0 trebalo da dobije ime boss girl bob?

Članak se nastavlja posle reklama

U svakom slučaju, nije tajna da je glumica zaslužna za ceo jedan trend zasnovanom na njenom liku iz kultne serije. Ipak, ova frizura joj i dalje savršeno pristaje i nije čudo što svi želimo da je kopiramo i nosimo u istom stilu.

Kevin Winter / Staff/GettyImagesEntertainment