Lili Kolins pokazala najotmenije autfite koje će Francuskinje nositi na prelazu sezona

by | avgust 15, 2024
lili kolins otmeni autfiti za prelaznu sezonu

Lilly Collins (Lili Kolins), zvezda serije Emili u Parizu, pokazala je koji su to otmeni autfiti za prelaznu sezonu koji će se nositi u Francuskoj, prestonici mode

Jedina stvar koja je bolja od nove sezone Emili u Parizu je kada vidite stilske lekcije koje Lili Kolins održi dok radi promotivnu turneju za svoju seriju. Još od prve sezonehit serijala, Colinsova je pokazala da mogu shvata veoma ozbiljno i da je ne smatraju bez razloga naslednicom Sare Džesike Parker.
Ruku na srce, stil Lili Kolins nam je bliži: ona koristi iste luksuzne i dizajnerske komade, ali ima daleko skromniju estetiku. To čini njene kombinacije nosivim i lakim za kopiranje u svakodnevnom životu.

Otmeni autfiti Lili Kolins za prelaznu sezonu

Šta je to što možemo da iskopiramo od Lili Kolins u ovo kasno leto? Ova 3 autfita za dan, noć i formalne prilike su nas posebno oduševili.

Članak se nastavlja posle reklama

Otmeni autfit za noć

Braon je boja luksuza, a Lili se ovde poigrava sa njenim nijansama, stvarajući moćan monohromatski autfit. Duboki izrez daje dozu seksipila koja razbija strogi kroj pensil suknje. I naravno – štikle za kraj.

Otmeni autfiti za prelaznu sezonu za dan

Siva maksi haljina odličnog, a jednostavnog kroja i mrežaste baletanke (mikrotrend koji vlada letnjom sezonom) su šik bez napora. A upravo je to modni utisak koji ostavljaju Francuskinje.

Autfit za formalne prilike

Klasična mini haljina u stili Chanela i ogromna mašna – ovo je dovoljno za upečatljiv i ženstven francuski stil. Podsetimo se: ovoga proleća mašne su bukvalno vladale pistama, a njihov povratak očekuje se čim padnu temperature. Nosimo ih u kosi, na odeći, obući…

Članak se nastavlja posle reklama

Matt Winkelmeyer/GettyImages