Neprijatne osobine horoskopskih znakova: Čuvajte ih se

by | avgust 18, 2024
neprijatne osobine horoskopskih znakova

Svi imamo i dobre i loše strane, ali ponekad nešto ispliva više od drugih. Međutim, ove neprijatne osobine horoskopskih znakova ćete lako uočiti.

Svaki znak ima posebne karakteristike. Naravno, tu spadaju i dobre strane naših ličnosti, ali i ono što drugi malo manje vole kod nas. U svakom slučaju, mnogo je lakše ako znate šta možete da očekujete od nekoga i da se pripremite na to.

Neprijatne osobine horoskopskih znakova

Ovan

Ovnovi su skloni da donose prenagljene odluke, agresivni su i brzi. Zbog toga se njihovi partneri i voljeni često suočavaju sa iracionalnim i strastvenim ispoljavanjem emocija. Međutim, morate da znate da ovo nije iz zlobe već im je jednostavno teško da se kontrolišu.  Sačekajte da se ohlade i mirno predstavite svoj stav.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Ovi predstavnici znaka su neverovatno tvrdoglavi i skoro ih je nemoguće pobediti u raspravi, čak i ako iznesete nepobitne činjenice. Pored toga, umeju da budu veoma ljubomorni. Želeće da kontrolišu svoje ljubavnike. Jedino što možete da uradite jeste da ih tretirate sa razumevanjem i smirenošću.

Neprijatne osobine horoskopskih znakova: Blizanci

Blizanci mogu biti prevrtljivi i neodlučni kada su veze u pitanju. To će se manifestovati u iznenadnom razdvajanju, promenama raspoloženje i neispunjavanju dogovora. Međutim, ako imate razumevanja za njih i ne požurujete ih, postoji šansa za jaku i stabilnu vezu.

Rak

Rakovi su veoma osetljivi i privrženi svojim partnerima, pa im treba više pažnje nego bilo kom drugom znaku. Oni na najmanji znak hladnoće ili ravnodušnosti sa vaše strane, mogu da se povuku i preuzmu ulogu žrtve. Zato je najbolje pokazivati im da su vam potrebni.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Lavovima je neophodno divljenje partnera. Ukoliko to nemaju, mogu početi da se svete i da vas omalovažavaju u očima drugih ili da daju neprijatne komentare. Oni rade ovo nakon što im je ponos povređen. Dakle, pokušajte da im dajete komplimente s vremena na vreme.

Devica

Predstavnici ovog znaka tretiraju svog partnera kao projekat i kao takav on mora biti savršen. Device imaju tendenciju da konstantno kritikuju i nesposobnosti da vide prednosti partnera zbog njihovih najmanjih nedostataka. Međutim, ona veruje da kritikom čini najbolje za druge.

Članak se nastavlja posle reklama

Neprijatne osobine horoskopskih znakova: Vaga

Vage su po prirodi miroljubive, osim kada su u sukobu sa partnerom. Oni ne znaju kako da razgovaraju o problemima i kako da ih rešavaju, već biraju da vas ignorišu i da se distanciraju od vas. Da biste naveli Vagu da priča, važno je da ostanete mirni i da ih ne pritiskate. Da biste naveli Vagu, važno jke da ostanete mirni i da ih ne pritiskate.

Škorpija

Loše strane predstavnike znaka je njihova tajnovitost. Čak i ako ste zajedno nekoliko godina, oni će iza sebe imati tonu misterije. Možda jednostavno kriju svoja osećanja i bezazlene tajne jer ne želi da se otvori ponovo pred ljudima. Oni umeju da manipulišu, pa jednostavno budite uvek na oprezu.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Strelčevi se plaše obaveza jer im je sloboda izuzetno važna. Zbog toga će se udaljiti od vas, povrediti vas rečima ili flertovati sa drugima samo da bi sebi pokazali da nisu sputani vezom. Dakle, ako želite da budete sa njima u vezu, radite sve isto kao i oni da bi razumeli koliko ste im zaista važni.

Jarac

Jarčevi su opsednuti samospoznajom, pa će njihov partner sa svojim problemima uvek biti ispod posla. Oni takođe ni ne žure da pokažu svoja osećanja. Veruju da, ako su u vezi sa vama, to već dovoljno govori o ljubavi i ništa više nije potrebno. U ovakvom savezu, samo će osoba sa jakim karakterom moći da preživi.

Članak se nastavlja posle reklama

Neprijatne osobine horoskopskih znakova: Vodolija

Vodolije se plaše intimnosti jer ne žele da se osećaju neželjeno i neshvaćeno. Oni često ni u vezama ne dele uvek svoje misli i osećanja. Ako dokažete da se divite njihovoj inteligenciji i razmišljanju, oni će početi da vam veruju.

Ribe

Ribe su veoma kreativne i pune svetlih i neočekivanih ideja. Stoga ne možete da im kažete da je nešto nemoguće i da neće uspeti jer vaom one u to nikada neće poverovati. Ono što treba da se uradi je da podržite nastojanja znaka i da im možda ponudite neke ideje.

nicoletaionescu/GettyImagesPlus