Šta horoskopski znaci traže u vezi?

by | avgust 19, 2024
Šta horoskopski znaci traže u vezi?

Nekom je važna komunikacija, drugima je važno da mu partner da više slobode, treći žele da se u vezi osećaju zaštićeno… Saznajte šta horoskopski znaci traže u vezi.

Za opstanak veze, svakom znaku treba dati određenu kvalitetnu karakteristiku, koja služi kao gorivo za održavanje njihove romanse i ljubavi.  Pogledajte šta kažu astrolozi o emotivnim odnosima, odnosno šta horoskopski znaci traže u vezi?

Šta horoskopski znaci traže u vezi?

U nastavku pročitajte šta vam je najveća potreba kada ste u vezi, u zavisnosti od vašeg znaka:

Članak se nastavlja posle reklama

Šta horoskopski znaci traže u vezi: Ovan

Želite da uvek budete načisto sa partnerom. Kada vas čini drži u neizvesnosti i kada ne znate šta možete da očekujete od njega to vas čini jako nervoznim i to može da „ubije“ vezu. Ali, najgore vam je da osećate da on nešto krije od vas. Ovo nećete tolerisati, jer verujete da uvek morate biti korak ispred.

Bik

Mirno ponašanje vašeg partnera je od suštinskog značaja za Bikove. Uopšte ne podnosite grubost, bezobrazluk ili manipulativno ponašanje. Prefinjenost dominira vašom ličnošću i ako vaš partner ne može biti civilizovan, nemoguće je da ga ignorišete ili oprostite.

Blizanci

Blizanci, komunikacija sa partnerom vam je poput vazduha koji dišete. Otkako je sa vama, takođe je preuzeo „mučan zadatak“ da vas svakodnevno zove ili šalje poruke. Ako osetite da je komunikacija između vas izgubljena, to je kao da vam je dat „poljubac smrti“. Ne zaboravite, međutim, da možete komunicirati i čulima: dodirom, mirisom ili čak ukusom…

Članak se nastavlja posle reklama

Rak

Rakovi ne samo da žele da ih zaštite partneri, već žele i da oni njih štite. Lojalnost, zaštita i osećaj apsolutne sigurnosti su najbolji za vas. Ako u svojoj vezi ne uspete da obezbedite sve navedeno, osećaćete se kao vrabac beskućnik kojeg nemilosrdno tuče vetar.

Lav

Morate da osetite da vam partner daje slobodu, da vas ne kontroliše, kao i da ste iskreni i iznad svega – i da voli igrice! Najvažnije vam je da se možete igrati kao mala deca. Naravno, strast u vezi igra veliku ulogu, za Lava, ali verovatno dolazi odmah nakon njihove potrebe za igrom!

Članak se nastavlja posle reklama

Šta horoskopski znaci traže u vezi: Devica

Za vas, drage Device, nepristrasnost i nežnost su apsolutno neophodni. A vaš partner mora biti plemenit i sposoban. Volite da je vaš pratner ljubazan prema drugim ljudima, slabijim ili mlađim, ili da nudi pomoć ljudima ili životinjama kojima je potrebna. Takve stvari zagrejaće vaše srce.

Vaga

Mir i harmonija su možda retki na ovom svetu, ali vama, drage Vage, očajnički je potreban sklad u privatnom životu. Vaš partner treba da pokuša da zadovolji ovu vašu potrebu i stvori što je moguće manje „poremećaja“ u vašem zajedničkom životu. Borbe vas povređuju. Sa druge strane, naravno, vaša komunikativna priroda voli svaki iskreni trud i oprašta svaki nedostatak.

Članak se nastavlja posle reklama

Škropija

Škorpija se bez iskrenosti i integriteta od strane partnera, osećaćete se prazno i izdano. Dobar seks sa svojim partnerom i sposobnost da čuvate tajne takođe su vam veoma važni. Ali, ta stavka je na drugom mestu na listi vaših prioriteta. Ono što je važno je intimnost i iskrenost u vezi.

Strelac

Potreban vam je velikodušan partner i koji to stalno pokazuje. Biti slobodan davati i uzimati, na širokom nivou, od vitalnog je značaja za vas. Vaš partner, pre svega, mora da se navikne na  vaše često preterano ponašanje, čak i kada ste u javnosti. Oh, i da ne zaboravimo: dobar seks vam je jednako važan u vezi.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Ako nađete partnera koji je pošten, voli posao i ne voli lenjost, srce će vam zakucati i život će ti lepo teći! Takođe, vaš partner nikada ne treba da vas potcenjuje ili uzima zdravo za gotovo, jer će to povrediti vaše dostojanstvo. Ali ne volite ni da vas previše hvali, jer smatrate da su nepotrebne pohvale uvredljive!

Vodolija

Drage Vodolije, vi smatrate da su uzbuđenje, eksperimentisanje i zajedničke vizije za budućnost odlični sastojci u vezi. Ali za vas je mnogo važnije da imate partnera koji je pošten i otvorenog uma. Vaš partner ne mora da se slaže sa svim vašim stavovima, ali njihovo prihvatanje bi mnogo pomoglo vašoj vezi.

Ribe

Drage Ribe, vi nosite krunu Zodijaka, jer možete da osetite i asimilujete sve kvalitete drugih znakova. Ako ste sa partnerom koji stalno povređuje vaša osećanja, veza neće funkcionisati. Potreban vam je neko ko će biti osetljiv i imati neophodnu ekstrovertnost da to izrazi. Potreban vam je i neko ko voli da vas uteši kada plačete…

Članak se nastavlja posle reklama
helivideo / gettyimages.com