8 načina kako da nosite nude ajlajner

by | avgust 19, 2024
kako nositi nude ajlajner

Neki proizvodi za šminkanje su veoma jednostavni za korišćenje i znate šta da radite sa njima. Međutim, kako nositi nude ajlajner?

Crveni ruž čini da vaše usnu budu primećene, korektor prikriva nesavršenosti, maskara naglašava trepavice, a podloga stvara platno za vaš makeup izgled. Međutim, kako koristiti nude ajlajner?

Kako nositi nude ajlajner?

Iako je očigledno da je on dizajniran za liniju trepavica, on se može koristi na veliki broj načina. On je u paleti svih profesionalnih šminkera i nema razloga da ne bude i u vašim. Evo nekoliko načina na koje možete da iskoristite ovaj proizvod. I ne nije samo da kreirate nude makeup izgled.

Članak se nastavlja posle reklama

Koristite ga na donjoj liniji trepavica da bi oči izgledale veće

Ovo je jedna od najpopularniji upotreba ajlajnera. Nanesite ga kao bilo koju olovku za oči preko donje linije trepavica. Potom uzmite bilo koju četkicu za razmazivanje i ispod ajlajnera nanestie smokey tamnu senku. Na ovaj način stvarate iluziju da vam je linija trepavica niža nego što zaista jeste čineći da oči izgledaju mnogo veće. Nanesite i maskaru na donje trepavice za prirodniji izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NYC MAKEUP ARTIST (@sophiav_makeup)

Nanesite na vodenu liniju kapka za efekat osvetljavanja

Nude ajlajner se takođe može korisiti i za osvetljavanje očiju koje izgledaju umorno. Samo nanesite ajlajner na vodenu liniju. Dok bi mnoge žene možda pomislile da bi bele olovke bila dobra opcija za ovo, one mogu da izgledaju previše grubo i oštro.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nawel (@soblushing)

Za budniji izgled, koristite ga na unutrašnjim uglovima

Ovo je takođe dobro rešenje ako se osećate umorno, pa odgovor na pitanje kako nositi nude ajlajner prilikom umora, ima dva odgovora. Ako vam smeta šminka na vodenoj liniji, možete da istaknete oči nanoseći nude ajlajner na svoje unutrašnje uglove. Ovo će stvoriti efekat širom otvorenih očiju.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NYC MAKEUP ARTIST (@sophiav_makeup)

Kako nositi nude ajlajner za oivičavanje obrva?

Ako se bojite da ćete slučajno preterano očupati obrve, nude ajlajner vam može pomoći da kreirate idealan oblik luka. Ovo će osifurati da ne počupate pogrešne dlačice. U ovom slučaju, proizvod možete koristiti kao šablon za savršene obrve.

Članak se nastavlja posle reklama

Koristite ga da zamaskirate fine linije i bore

Kako nositi nude ajlajner da prikrijete starenje? Lako. Koristite ga za linije osmeha ili bilo koje druge oblasti gde imate male bore ili udubljenja. Ovo pomaže da se stvori vizuelni utisak da je koža ujednačena.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Naglasite Kupidonov luk

Nude ajlajner može da se koristi za posvetljivanje i povećanje očiju. Ali možete ga iskoristiti i da naglasite Kupidonov luk i da usne deluju punije, kao i da zamaskirate sve fine linije oko usana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Članak se nastavlja posle reklama

Nanesite ga ispod lukova obrza za definisaniji oblik

Nude ajlajner je takođe koristan kada skicirate svoj oblik obrva. Nakon što nanesete puder za obrve ili olovku, koristite nude ajlajner da biste posvetlili i definisali donju stranu obrva. Ova tehnika čini da obrve budu savršeno oblikovane uz malo truda.

Kako nositi nude ajlajner za prikrivanje mrlja?

Baš kao što ga možete koristiti za maskiranje finih linija, to možete učiniti i sa mrljama. Nude ajlajner možete naneti na venu, crvenu tačku, bubuljivu ili modricu pre nanošenja pudera. Deluje kao koncentrisaniji mini korektor.

Članak se nastavlja posle reklama

deniskomarov/GettyImagesPlus