Sunce u Devici: Šta očekuje svaki horoskopski znak

by | avgust 20, 2024
Sunce u Devici: Šta očekuje svaki horoskopski znak

Sunce u Devici karakteriše prelaz između leta i jeseni. Otkrijte šta su vam zvezde namenile u ovom periodu.

Sunce u Devici od 22. avgusta do 22. septembra 2024. označava kraj leta i početak jeseni. Sa astrološke strane, vladavina Device će nas usmeriti na detalje, praktičnosti, dom i porodicu.

Šta nam donosi Sunce u Devici 2024. godine

Devica je povezana sa ženskom energijom, njen vladar je planeta komunikacijae Merkur. Svako kretanje ove planete duboko utiče na Devicu, a naročito retrogradno kretanje.  Budući da se kreće retrogradno do 28. avgusta – udaljavanje od bolne prošlosti biće jedna od glavnih tema na početku ove sezone.

Članak se nastavlja posle reklama

Sunce u Devici: Prognoza za svaki znak

Još jedan važan nebeski događaj tokom sezone Device je pomračenje Meseca u Ribama 17. septembra. Ovo će verovatno izazvati emocije horoskopskih znakova. Pošto su Ribe meditativan i promenljiv vodeni znak, njen senzibilitet se savršeno uklapa sa Devicom. Pred kraj sezone, zodijaci će osetiti da ih preplavljuje smirenost. Evo šta očekuje svaki znak:

Ovan

Sezona Device obično dovodi vaš fokus na svakodnevne zadatke i vašu velnes rutinu, zahvaljujući putovanju Sunca kroz vašu šestu kuću, Ovna. Odvajanje vremena za brigu o sebi na ovaj način može se osećati zaista produktivno i usredsređeno.

Bik

U ovom periodu mogli biste biti posebno umetnički raspoloženi i privučeni radosnim aktivnostima koje vole zabavu. To je zbog putovanja Sunca kroz vašu petu kuću romantike i samoizražavanja. Bez obzira šta vam je trenutno u srcu, bićete inspirisani da to podelite na bezbrižan, razigran način (i mnogo flertovanja).

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci

Sezona Device stavlja fokus na vaš unutrašnji život i najbliže odnose, dok se Sunce kreće kroz vašu četvrtu kuću kućnog života. Provođenje kvalitetnog vremena sa svojim najmilijima ili negovanje bašte može biti glavni prioritet. Usporen ritam sada može koristiti vašem srcu i umu.

Rak

Dok se samopouzdano sunce kreće kroz Devicu, ono osvetljava vašu treću kuću komunikacije, izvlačeći vas iz vaše ljuske. Bićete pozvani da provodite više vremena sa prijateljima, kolegama i porodicom. Možda žudite i za više intelektualne stimulacije nego inače, pa se potrudite da zaronite u knjige i filmove koje ste želeli da pogledate.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Sezona Device skreće vašu pažnju na novčana pitanja i vaše vrednosti, sa vašim vladarom Suncem, koji putuje kroz vašu drugu kuću prihoda. Moglo bi biti vreme da pregovarate o višoj ulozi sa boljom platom. U svakom slučaju, saznanje o svojoj vrednosti može da vam donese mnogo više nego što ste očekivali.

Devica

Srećan rođendan, drage Device! Dok se Sunce kreće kroz vašu prvu kuću sebe, vaš fokus je na tome kako se pojavljujete u svetu i idete za velikim težnjama koje su vam bliske srcu. Uvek razmišljate o tome kako da unapredite svoj lični brend, ali ovo doba godine je posebno pogodno za pomeranje u tom domenu. Takođe ćete malo više poraditi na svom samopouzdanju. Ovaj period će vas osnažiti.

Članak se nastavlja posle reklama

Vaga

Sezona Device može biti malo dosadnija za vas. Sunce se kreće kroz vašu 12. kuću duhovnosti i snova. Skloni ste da se izgubite u sanjarenjima, uložite svoju energiju u meditaciju i potragu za svesnošću i odvojite više solo vremena nego obično. Takođe možete otkriti da vam samoća donosi emocionalno i mentalno blagostanje.

Škorpija

Drage Škorpije, iako ste možda bili usredsređeni na to da radite ono što je neophodno da biste dobili profesionalno priznanje tokom sezone Lava, sezona Device donosi vaš fokus na timske projekte. Zajednički napori ne samo da će vam lakše doći, već će vas bolje povezati sa kolegama i istomišljenicima. Zauzvrat, vaše platonske veze mogu porasti.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Sezona Device mogla bi vam doneti profesionalni napredak. Sunce se kreće  kroz vašu 10. kuću karijere i imidža u javnosti. To bi moglo da vam probudi želju da uložite svoj posao kako biste bili prepoznati. Možda ćete želeti da poboljšate svoju biografiju ili da održite prezentaciju koja će osigurati da su sve oči uprte u vas. Razmislite velikim ciljevima kako biste se pripremili za još veći uspeh u napredovanju.

Jarac

Sezona Devica baca reflektor na vašu želju da izađete iz uobičajenog stanja. Sunce će se kretati kroz vašu devetu kuću avanture i učenja, tako da će vam svaka prilika da raširite krila biti posebno ispunjena. Ovo može izgledati kao uranjanje u nova iskustva ili uzbudljive prilike koje otvaraju oči. Vaša zona udobnosti mogla bi biti dovedena u pitanje, ali postavljate teren za lični rast. Možda ćete otkriti da je lakše sklapati prijateljstva van svog uobičajenog društvenog kruga.

Vodolija

Drage Vodolije, u ovom periodu ćete razmišljati šta vam je potrebno da biste se osećali udobnije u vezi. Sunce se kreće kroz vašu osmu kuću intimnosti. Mogli biste biti spremni da se posvetite potpuno novom poglavlju u ovoj oblasti svog života. Nije isključeno da ćete postati emocionalno ranjiviji sa nekim do koga vam je duboko stalo.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Sunce kreće kroz vašu sedmu kuću partnerstva, naglašavajući vaše odnose jedan na jedan, drage Ribe. Bilo da se vi i vaš partner spremate da zajedno krenete na novo putovanje ili osmišljavate poslovni predlog sa prijateljem ili kolegom, osećaćete se spremnije i samouverenije da ostvarite sopstveni uspeh kao deo para. Razmislite da se konačno pozabavite tekućim problemom sa nekom značajnom osobom, prijateljem ili kolegom.

Kristina Kokhanova / gettyimages.com