Formula za skladan brak, prema Bruk Šilds

by | avgust 20, 2024
Bruk Šilds, formula za skladan brak

Nakon 23 godine velike ljubavi, glumica Bruk Šilds sa punim pravom otkriva koja je njena formula za skladan brak.

Tokom nedavnog intervjua u emisiji Today Show, glumica se osvrnula na mnoge novosti u njenom životu. Ovom prilikom je podelila i bračni savet koji njoj i njenom partneru pomaže da, čak i nakon toliko godina, održe odnos čvrstim kao prvog dana.

Ko je muž Bruk Šilds?

Bruk Šilds i Kris Henči su se upoznali krajem 90-ih, a veza je odmah započela na čvrstim temeljima prijateljstva. Nakon što su proveli nekoliko godina zajedno, odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom 2001. godine. Njihova ljubavna priča nije bila bez izazova, ali su, kako kaže glumica, formula za skladan brak im je omogućila da pronađu način da ostanu povezani i prilagode se promenama kroz koje su prolazili.

Članak se nastavlja posle reklama

Bruk Šilds i Kris Henči

Koja je formula za skladan brak?

Glumica je za intervju otkrila da je njihova formula za skladan brak u neprestanoj spremnosti na promenu i prilagođavanje jedno drugom“„Svako od nas mora da bude spreman na promenu, ali i da to činimo zajedno“, rekla je glumica. „Važno je stalno komunicirati o promenama kroz koje prolazimo, jer se razvijamo različitim tempom i u različito vreme.“

Dodala je da je važno da se partneri iznova i iznova upoznaju, a kada se to desi, da se prilagode jedno drugom. „Treba da budete iskreni i kažete partneru: ‘Sada mi treba nešto drugo od tebe’. To je ključno, posebno ako imate decu i dugu vezu.“

Članak se nastavlja posle reklama

Novi poslovni izazovi Bruk Šilds

Pored razgovora o braku, Bruk Šilds se osvrnula i na svoj novi poslovni projekat – liniju proizvoda za negu kose. Ovaj poduhvat, kako kaže, označava novu fazu njenog života. „Po prvi put radim sve pod svojim uslovima i ulazim u ovu fazu sa pozitivnim osećajem“, zaključila je glumica, osvežena i spremna za nove izazove.

Craig Barritt/Stringer/GettyImagesEntertainment, Andrew H. Walker / Staff/GettyImagesEntertainment