Zakoračite u prijatnost doma kroz idealno predsoblje

by | avgust 21, 2024
Namestaj za predsoblje

Prostorija koja odaje prvi utisak o vašem domu je predsoblje, a kako je to uglavnom manji prostor, veoma je bitno da bude dobro organizovan. Ono što će predsoblju uneti potrebnu praktičnost, ali i estetiku i moderan stil, jesu pažljivo birani komadi nameštaja koji se pametno mogu iskoristiti za garderobu i obuću na dohvat ruke. Ovaj deo enterijera će vam uz prave elemente uvek biti uredan i topla dobrodošlica.

U nastavku teksta predstavljamo vam predosoblja iz ponude Forma Ideale, koji će predsoblju dati upravo tu notu praktičnosti i stila.

Ukoliko je vaše predsoblje većih dimenzija, sistem elemenata LANDES je savremeno dizajnersko rešenje koje će ovaj ambijent doma učiniti stilski profilisanim i estetski privlačnim, ali i ponuditi dosta prostora za odlaganje. Kombinacija dekora artisan hrasta i artisan hrasta sa prugama unosi toplinu u dom, unoseći pravu dozu atraktivnosti u ovaj njegov segment.

Članak se nastavlja posle reklama

Element predsoblja LANDES 1K1F, pored funkcionalne fioke, sadrži praktičan zatvoreni deo za odlaganje obuće, a visoki element koji će vam obezbediti podesivu garderobnu šipku i dodatan prostor za odlaganje stvari je element LANDES P1. Element iz ove kolekcije koji je veoma praktičan prilikom obuvanja je LANDES KOM, u kombinaciji dekora artisan hrasta i artisan hrasta sa prugama. Poseduje praktičan dvodelni zatvoren deo za odlaganje obuće i jastuk za sedeći deo u sivom dezenu, a celokupan enterijer upotpuniće još dva viseća elementa ovog sistema – LANDES CIV sa kačilicama za odlaganje garderobe i ogledalo LANDES OG.

U ovakav ambijent odlično će se uklopiti dekorativni jastucikao i neka prostirka ili tepih.

Predsoblje TERNI
Namestaj za predsoblje Forma Ideale

Predsoblje TERNI

Članak se nastavlja posle reklama

Predsoblje TERNI u dekoru artisan hrasta je po svojim dimenzijama kompaktno, ali sadrži sve što vam je neohodno. Lako će se uklopiti u svaki prostor, kako svojim dekorom, tako i time što neće oduzeti mnogo prostora u vašem predsoblju. Sadrži praktičnu policu za odlaganje, zatvoreni deo elementa za vašu obuću, ogledalo, kao i kačilice za odlaganje garderobe.

Površinu zidne police na visećem elementu možete upotpuniti ramom za slikesvećama i veštačkim cvećemili drugim raznim dekorativnim elementima.

Članak se nastavlja posle reklama
Komoda i cipelar
Komoda i cipelar za predsoblje

Komda GARONA i cipelar MENORCA

Za manje prostore možete iskoristiti cipelar manjih dimenzija kao što je cipelar MENORCA 1K u dekoru artisan hrasta i lako ga ukombinovati sa komodom manjih dimenzija u istom dekoru, poput komode GARONA. Na ovaj način biste više prostora za odlaganje, jer su zatvorene police pogodne kako za odlaganje obuće, tako i za odlaganje drugih potrebnih stvari u predsoblju. Gornji deo elementa MENORCA 1K je praktično iskorišćen postavkom ogledala, tako da se ovom kombinacijom dobija odlična organizacija malog predsoblja.

Članak se nastavlja posle reklama

Komoda je idealan komad nameštaja za postavljanje omiljene dekoracije. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da deo zida iznad komode upotpunite nekom od dekorativnih slika, a da površinu komode obogatite nekim ramom za sliku ATMOSPHERAATMOSPHERA svećama i veštačkim cvećem ATMOSPHERA. Za još bolji prvi utisak pri ulasku u vaš dom, obezbedite mesto za podnu lampu SANDRAkoja će se svojim minimalističkim dizajnom sjajno uklopiti u ovako opremljeno predsoblje.

Vaše predsoblje može predstavljati pravi estetski privlačan prostor uz kombinovanje različitih boja kako samih elemenata, tako i sa odgovarajućom bojom zidova. Dodatni stil u vašem ulaznom prostoru možete postići i različitom dekoracijom. Na taj način ćete se i vi i vaši gosti osećati prijatno i dobrodošlo već od prvog koraka u sam dom.

Članak se nastavlja posle reklama