Kako je otkrivena tajna veza Kejt Midlton i princa Vilijama?

by | avgust 22, 2024
Tajna veza Kejt Midlton i princa Vilijama

Saznajte kako je tajna veza kraljevskog para otkrivena je tokom univerzitetskih dana – onda kada su se tome najmanje nadali.

Princ i princeza od Velsa su najpopularniji par kada je u pitanju kraljevska porodica. Nakon nedavne priče raku koji je pogodio Kejt ali i njen povratak dužnostima Palate, priče o njihovom braku su ponovo došle u prvi plan. Dok nastavlja da se oporavlja, princ Vilijam je postao još veći oslonac za svoju ženu i decu.
„Imati Vilijama pored mene je veliki izvor utehe“, izjavila je Kejt Midlton. Prema izvorima, princ i princeza od Velsa su u ovom periodu postali još bliži, a njihov brak je „jači nego ikad“. Međutim, manje je poznato da je sve započelo kao tajna veza na univerzitetu.

Tajna veza Kejt Midlton i princa Vilijama

Najnovija kraljevska biografija donosi nova saznanja po početku veze kraljevskog para. Prema knjizi koju je napisao Robert Džobson Ketrin, princeza od Velsa: Biografija, čini se da su se tajno zabavljali tokom univerzitetskih dana.

Članak se nastavlja posle reklama

Detalji romansi su otkriveni tokom popularne društvene igre „Nisam nikada“.

„Možda nesvesno, bivša devojka princa Vilijama, je razotkrila Vilijamovu ljubavnu vezu sa Ketrin, na veliku prinčevu žalost“, piše Džobson. Prema izvorima, tokom igre je izjavila: „Nikada nisam izlazila sa dvoje ljudi u ovoj prostoriji“. Znala je da je jedini koji je bio u toj situaciji zapravo Vilijam, dok je Kejt sedela pored njega.

„Vilijam je na to reagovao oštrim pogledom i šapnuo Ne mogu da verujem da si to upravo rekla„, prenosi Kejti Nikol u svojoj knjizi Stvaranje kraljevske romanse. U ovom trenutku, tajna veza kraljevskog para više nije bila tajna, što je dodatno obasjalo njihovu romansu u očima javnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Princ Vilijam i princeza Kejt su sada vrlo otvoreni o svojoj ljubavi i zajedničkom životu. Međutim, njihova tajna veza iz prošlosti je još jedna zanimljivost njihovog već intrigantnog odnosa.

Članak se nastavlja posle reklama
Chris Jackson/Staff/GettyImagesEntertainment