Bela Hadid nosi pobednički kaubojski trend za leto 2024.

by | avgust 24, 2024
kaubojski trend, bela hadid

Po svemu sudeći, kaubojski trend postao je zaštitni znak manekenke jer Bela Hadid svaki put to radi bez greške.

Samo nekoliko dana ranije, zapažena je spremna za jahanje od glave do pete, za koje je poznato da toliko voli. Ali već nedelju dana kasnije, nastavila je da gradi svoj kaubojski stil. Mnogo više od konjičke odeće, Hadid svakom odevnom kombinacijom izazove želju da iskopiramo stajling. Ništa drugačije nije bilo ni sada…

Kako Bela Hadid nosi kaubojski trend?

Ranije ove nedelje, Bela Hadid je primećena u Los Anđelesu. Dok je odlazila na snimanje, manekenka je prošetala vintidž kaubojke koje su aktuelne iz sezone u sezonu. Međutim, to nije ni blizu kraj. Superkratki top u crvenoj boji imao je duboki V izrez, kao stvoren za vrele letnje dane. Tu se nastavlja ovaj kaubojski trend. Bela se odlučila za lagani teksas šorts koji je sa namerom izlizan na krajevima i uparila ga uz kožni braon kaiš.

Članak se nastavlja posle reklama

Da upotpuni izgled, Bela Hadid je dodala par avijatičarki sa srebrnim okvirom, kao i brojne narukvice. Šlag na tortu bila je Coach Bruklin dizajnerska torba od antilopa u svetlobraon boji.

Kao i uvek, zadržala je šminku prirodnom. Blago rumeni obrazi i sjaj za usne bili su sasvim dovoljni da istaknu njene lepe crte lica. Kosa je ostala puštena sa talasima za izgled kao stvoren za kaubojski trend.

Članak se nastavlja posle reklama

Vittorio Zunino Celotto / Staff/GettyImagesEntertainment