Dnevni horoskop za 29. avgust: Šta nam donosi Venerin prelazak u Vagu?

by | avgust 28, 2024
Dnevni horoskop za 29. avgust

Dnevni horoskop za 29. avgust nam sprema Venerin prelazi u Vagu. To će kod nekih probuditi jaku seksualnu energiju, a neku potrebu za rešavanje odnosa sa partnerom.

Dnevni horoskop za 29. avgust

Ovan

Venera će preći u znak Vage, pa budite spremni da vaš intimni život dostigne usijanje. Svejedno je da li ste sami ili u paru, doživećete intenzivne emocije. Povremeni flert bi mogao prerasti u nešto ozbiljno. Ukoliko osećate da je vaša veza upala u monotoniju, moguće je da će se plamen ponovo rasplamsati.

Bik

Naredni period će biti savršeen za maženje i brigu o onim stvarima koje su vam inače na dnu prioriteta. Masaža i spa će vam dobro doći, ali je važno da rešite sve svoje zdravstvene brige, svejedno je da li lečite simptome ili praktikujete preventivnu medicinu. Redovno vežbanje, hranljivi obroci i dovoljna hidratacija će vam biti neophodni da dobijete svoj sjaj.

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 29. avgust: Blizanci

Oni koji su u potrazi za ljubavlju bi mogli sada da se pozabave češćim sastancima. Možda ćete biti pogođeni Amorovom strelom koja će vas potom inspirisati. Ali, nemojte čekati da ljubav pronađe vas Blizanci. Budite proaktivni. Pogledajte nove funkcije u aplikacijama za upoznavanje, a potom saznajte više u stvarnom životu.

Rak

Dom je tamo gde je srce. Međutim, koliko god primamljivo zvučalo da se zavučete pod ćebe i uživate u hibernaciji, ipak je previše rano za to. Kada sagledate svet iz ugla Venerinih očiju, možda ćete biti inspirisani da primenite neki od dekora koje ste videli na Pinterestu. Oni koji su u paru bi mogli da ovo pretvore u zajednički projekat.

Lav

Samoizražavanje će biti vaš glavni zadatak ovih dana. Možda imate neku sjajnu ideju za poslovne partnere? Ili želite da ažurirate novosti društvenih mreža? Imate vebinar koji bi trebalo da pokrenete? Zašto da ne? Budite otvoreni kada je u pitanju izlazak i sklapanje novih prijateljstava. Različite osobe bi mogle da izazovu vaše interesovanje.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Poriv za razmetanjem bi se mogao pokazati neodoljivim, Device. Međutim, ne preporučuje se neograničena maloprodajna terapija. Za početak, trebalo bi da uzmete vaš budžet u obzir. Dogovorite se sami sa sobom šta je zaista važno. Kupite samo ono što zaista želite i što vam je prijatno. Istražite cene i pronađite najbolju ponudu.

Dnevni horoskop za 29. avgust: Vaga

Tokom narednih nekoliko nedelja posvetite malo više vremena svom izgledu, svejedno da li eksperimentišete sa šminkom ili samo obnavljate garderobu. Kada izgledate najbolje što možete, vaše samopouzdanje raste, a to može imati direktan uticaj na svaki aspekt vašeg života. Vage koje su same bi trebalo budu proaktivni u potrazi za ljubavi, ali nemojte dozvoliti da vam bilo ko ugrozi individualnost.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Život bi mogao psotati malo nadrealan i narednom periodu. Mašta će možda biti privlačnija od običnog života jer se granica između fantazije i stvarnosti zamagljuje. Kada su u pitanju kreativne i duhovne potrage, bićete u stalnoj komunikaciji sa inspiracijom. Slušajte svoju intuiciju i skinite ružičaste naočare. Saznajte činjenice pre nego što se upletete u nešto što vam ne treba.

Strelac

Bićete mnogo više privučeni nečijim intelektom i idealima nego što to deluje na površini. tokom ovog ciklusa koji naglašava komunikaciju i povezanost, vaše najveće uzbuđenje će biti duboki dijalozi, brilijantna zafrkancija i svetlucava duhovitost. Parovi će imati prilike da više vremena provode zajedno.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Posao i zadovoljstvo: Nema veće sreće za Jarčeve. Možda ćete osetiti varnice sa nekim na koga stalno nailazite. Ovo je takođe odlično vreme da postanete druželjubivi sa nekim kolegama. To je dobro za moral, a osim toga možda imate mnogo više zajedničkog nego što mislite.

Dnevni horoskop za 29. avgust: Vodolija

Nemojte nametati na silu stavljati granice gde im nije mesto. Stariji, mlađi, različitog porekla ili vere: ako osetite iskru, nastavite. Oni koji su u paru bi mogli ponovo da se povežu tako što ćete osmisliti neku zajedničku aktivnost. Bez obzira na status veze, cenićete slobodu u novim pravcima.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Stvari će postati mnogo intenzivnije, Ribe. Svejedno da li ste slobodni ili u srećnoj vezu, ovih sledećih nekoliko nedelja će vam pomoći da produbite sovj odnos. Da li bi trebalo da povratite svoj ritam? Otiđite na nekoliko časova joge. Inspiracija bi vas mogla naći i u snu, pa se nemojte iznenaditi ako se probudite usred noći sa eureka idejom.

monkeybusinessimages/GettyImagesPlus