Ešli Park i Pol Forman iz Emily in Paris: Ljubavna priča i van ekrana

by | avgust 27, 2024
Ešli Park i Pol Forman

Nakon izlaska četvrte sezone Netflix serije Emily in Paris, ljubavna priča Ešli Park i Pol Forman isplivala je u prvi plan.

Pored putovanja Emili, koji igra Lili Kolins, veliku pažnju privlače Mindi Čen (Ešli Park) i Nikolas de Leon (Pol Froman), pogotovo zato što sada ih često viđamo zajedno. Ali kako je zapravo počela njihova ljubavna priča van ekrana?

Ešli Park i Pol Forman: Ljubavna priča

Posle objavljivanja treće sezone serije u decembru 2022. godine, Park je u intervjuu za People nekoliko meseci kasnije, izjavila da je njen dečko uvek tu za nju. Tada nije otkrila njegov identitet ali u oktobru 2023. godine Ešli Park i Pol Forman su se zajedno pojavili na proslavi koju je organizovao Holliwood Reporter.

Članak se nastavlja posle reklama

Stvari su postale jasnije kada je januara 2024. godine, Ešli Park je na Instagram profilu objavila da je hospitalizovana nakon kritikog septičkog šoka. „Umirio si moje strahove i podržao me (…) Volim te, Pol. Više nego što mogu da kažem“, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Park (@ashleyparklady)

Od te faze, Ešli Park i Pol Forman su objavili još nekoliko zaljubljenih fotografija na kojima je glumica proslavlja rođendan.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Park (@ashleyparklady)

U intervjuu za Cosmopolitan 6. avgusta 2024. godine, ona se osvrće na početak veze. „Bila sam u fazi: Nikada se više neću  zabavljati sa glumcem“, objašnjava ona. I jedna od prvih stravi koje mi je on rekao: „Nikada se nisam zabavljao sa glumicom.“ A ja sam rekla: „Ovo je neverovatno.“

Članak se nastavlja posle reklama

„Budimo iskreni: on je praznik za oči“, dodaje Ešli Park uz osmeh. „Pa sam pomislila: ‘O moj Bože, definitivno ne. Prevazišla sam to. Nikada se nisam zaljubila u nekog ko izgleda tako besprekorno.“ Ljubav uvek trijumfuje, o čemu svedoči poljubac koji su glumci razmenila 14. avgusta, na crvenom tepihu tokom premijere četvrte sezone Emili u Parizu.

Ešli Park i Pol Forman

Članak se nastavlja posle reklama
Emma McIntyre/Staff/GettyImagesEntertainment