Holivudski ljubavni trouglovi: Najskandaloznije zvezdane priče

by | avgust 28, 2024
Holivudski ljubavni trouglovi: Najskandaloznije zvezdane priče

I dalje se ništa nije promenilo – ko je koga prevario i dalje glavna tema svuda. Za očekivati je da holivudski ljubavni trouglovi izazivaju najviše pažnje.

Ljubavni trouglovi nepresušna su tema za razgovor: pratimo razvoj takvih priča, gledamo filmove i TV serije, stavljamo se u kožu junaka… I pokušavamo da shvatimo šta bismo uradili da se nađemo u takvoj stuaciji. Ali najuzbudljivije je, naravno, pratiti uspone i padove ličnog života zvezda. Podsećamo vas na najskandaloznije i najupečatljivije ljubavne trouglove Holivuda, o kojima se raspravlja i godinama kasnije.

Ovo su najpoznatiji holivudski ljubavni trouglovi

1. Robert Patinson, Kristen Stjuart i Rupert Sanders

 

Biber
View this post on Instagram

 

A post shared by Kristen Stewart (@kristennstewartu)

Članak se nastavlja posle reklama

Kristen Stjuart, koja je bila u vezi sa svojim kolegom iz Sumraka Robertom Patinsonom, javno mu je priznala svoja osećanja i rekla da je on njena prva ljubav. A onda se izvinila i tražila da joj se oprosti za izdaju. „Trenutak indiskrecije ugrozio je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roba“, rekla je ona o svojoj aferi sa 41-godišnjom rediteljem Rupertom Sandersom. „Volim ga i tako mi je žao.“

Kristen i Robert su raskinuli, uprkos pokušajima da zaborave šta se dogodilo i počnu ispočetka. „Ako na kraju neko uradi nešto što je meni neprihvatljivo, ja jednostavno izbrišem takvu osobu iz svog života“, rekao je Patinson godinu dana kasnije u jednom od svojih intervjua.

2. Džastin Biber, Hejli Biber i Selena Gomez

Članak se nastavlja posle reklama

O vezi Selene Gomez i Džastina Bibera se još uvek raspravlja, iako su zvezde raskinule pre mnogo godina, a pevač se od tada oženio manekenkom i influenserom Hejli Boldvin. Međutim, veliko interesovanje za bivši par, između ostalog, lako se može objasniti njihovom ljubavnom pričom, koja nije prošla bez spoljnog mešanja. A govorimo o Bieberovoj ženi, Hejli.

Romansa između Selene i Džastina počela je 2010. zahvaljujući njihovim menadžerima. Biber je tokom cele godine sve uveravao da je Selena „samo prijateljica“, ali je par već 2011. potvrdio svoju vezu pojavljivanjem na crvenom tepihu na dodeli Oskara.

Članak se nastavlja posle reklama

Često se pisalo o Džastinovoj neveri i činilo se da će Selena će nastaviti da mu oprašta. No tada se na horizontu pojavila manekenka Hejli Boldvin. 2015. Džastin napustio je Selenu zbog Hejli. U početku nije sve teklo baš glatko. Džastin i Hejli proveli su samo nekoliko meseci zajedno, nakon čega se pevač ponovo vratio Seleni. I Gomez je čak raskunula vezu kako bi mu ponovo dala šansu.

Ali, to se pokazalo kao loš potez, jer Biber se nije promenio. Povratak Seleni pomogao mu je da shvati da je Hejli ona prava za njega. U junu 2018. Biber i Boldvin su ponovo počeli da se viđaju, u julu su objavili veridbu, a u novembru iste godine se saznalo za njihovo venčanje. Selenino srce je bilo razbijeno na komade, a njeni obožavaoci počeli su da prozivaju Hejli na društvenim mrežama. Gle čuda, Džastina niko nije prozivao…

Članak se nastavlja posle reklama

3. Anđelina Džoli, Bred Pit i Dženifer Aniston

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Možda najpoznatiji ljubavni trougao u Holivudu. Pit se 2000. godine oženio Dženifer Aniston, ali se par razveo pet godina kasnije. Prema jednoj verziji, razlog je bila nespremnost glumice da ima decu, prema drugoj, dugo očekivana trudnoća Aniston završila je pobačajem, nakon čega je odnos počeo da se pogoršava. U svakom slučaju, Dženifer je novinarima mnogo pre razvoda rekla da je spremna za majčinstvo: „Mislim da mogu da nastavim da radim, čak i trudna, čak i sa bebom. Mogu to da podnesem. I sada se samo radujem što ću konačno usporiti.“

Članak se nastavlja posle reklama

Ali planovima nije bilo suđeno da se ostvare: na snimanju filma Gospodin i gospođa Smit Pit je upoznao Anđelinu Džoli i započeli su tajnu aferu. Aniston je neko vreme ignorisala tračeve i podržala svog muža, čak i kada su glasine o neverstvu počele da uzimaju maha. Na kraju su se ispostavile kao istinite. Nakon mnogo poricanja, početkom 2006. novi par je potvrdio svoju vezu, rekavši da Džoli čeka dete sa Pitom. Ovo je bio dvostruki udarac za Aniston.

Nakon nekog vremena, Dženifer je ipak podelila svoja iskustva sa novinarima: „Bilo mi je bolno i neprijatno kada sam saznala da se zaljubio u Anđelinu dok smo još bili u braku. Sve je bilo očigledno, ali ja to jednostavno nisam primećivala. Nisam želela da o tome raspravljam. Posebno njene reči o tome kako se neprestano raduje svakom danu snimanja sa Bredom.“

4. Holivudski ljubavni trouglovi: Džoni Dep, Amber Herd i Ilon Mask

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@amberheardfans.iran)

Članak se nastavlja posle reklama

Veza između Herd i Depa počela je 2011. godine, 4 godine kasnije su se venčali, a 15 meseci kasnije podneli su zahtev za razvod. Herd je optužila svog muža za nasilje u porodici. On, pak, nije ćutao i podneo je protivtužbu za klevetu, istovremeno osuđujući svoju suprugu za brojne nevere, uključujući i milijardera Ilona Maska. Amber je negirala da je bila neverna, ali je kasnije u štampu procureo video snimak iz lifta stana holivudskog glumca. Na snimku se glumica i biznismen nežno grle. Prema rečima lokalnih radnika, Ilon Musk je došao da poseti Amber Herd kada njen muž nije bio kod kuće.

Nakon razvoda, glumica je nastavila da se viđa s Maskom, ali su se nakon godinu dana zabavljanja razdvojili. Što se tiče Depa, skandalozni razvod od Herd umalo mu je uništio karijeru. Bio je „uklonjen“ iz Pirata sa Kariba, Fantastičnih zveri, a producenti su stopirali filmove koji su već snimljeni sa njim, strahujući od skandala.

Frederick M. Brown, Pascal Le Segretain, Jon Kopaloff, /Getty Images Entertainment