Lana del Rej ima predlog za savršen stajling za kraj leta

by | avgust 29, 2024
Lana del Rej ima predlog za savršen stajling za kraj leta

Lana Del Rej uvek impresionira svojim aufitima, gde god da se pojavi. A ovih dana smo videli kako izgleda savršen stajling za kraj leta.

Stil Lane Del Rej na sceni nikada ne razočara zbog toga svaki put kada se pojavi, obraćamo pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rock En Seine (@rockenseine)

Članak se nastavlja posle reklama

Lana se prošle nedelje pojavila na festivalu Rock en Seine u Parizu, u Chanel crnoj haljini od tvida. Ključni detalj ovog elegantnog autfita bio je izrez na haljini ukrašen kristalima i mikro logoom modne kuće.

Kako izgleda savršen stajling za kraj leta

Kada je otišla iz Grada svetlosti u Veliku Britaniju, stvari su se promenile. Na festivalima u Ridingu i Lidsu prošlog vikenda, Lana Del Rei je zamenila svoju elegantnu crnu haljinu od tvida za podjednako seksi, ali daleko pristupačniji stajling.

Članak se nastavlja posle reklama

Za svoj nastup nosila je belu mini haljinu na bretele sa svetloplavim cvetnim uzorkom iz butika Cotton Candy LA u Los Anđelesu.

Članak se nastavlja posle reklama

Prelepa pevačica iz Kalifornije ponovo obratila svom novom omiljenom prodavcu. Na festivalu u Lidsu sledeće noći obukla je još jednu modernu haljinu istog brenda. Odabrala je belu haljinu sa žutim cvetnim printom i čipkastim obrubom duž steznika i dekoltea.

A stajling ne bi bio toliko poseban bez srebrnih čizama, koje Lana često nosi na nastupima i kombinuje ih u glavnom sa kratkim haljinama. Pa, drage dame, iskopirajte njen stil i začinite na najbolji način kraj leta.

Članak se nastavlja posle reklama
Kevin Winter/Getty Images Entertainment