Mesečni horoskop za septembar 2024: Prognoza za svaki znak

by | avgust 30, 2024
Mesečni horoskop za septembar 2024:

Mesečni horoskop za septembar 2024. donosi velike promene. Pluton, Uran i pomračenje Meseca donose neke sudbinske momente.

Šta nam spremaju planete u semtembru 2024? Za početak, imamo prvo pomračenje u Ribama. To je kao da putujete u prazninu. Sa Ribama nikada ne znate šta da očekujete jer je duboko povezan sa svetom koji ne možemo da dodirnemo, ali možemo da osetimo. U suštini, svi ćemo lutati kroz imaginarne zemlje.

Mesečni horoskop za septembar 2024

Ali uzbuđenje tu ne prestaje. Pluton se vraća u Jarca poslednji put u našim životima do 19. novembra. Ovo je trenutak da ozbiljno razmislimo o svojim životima. Pored toga, Uran u Biku istog dana prebacuje u retrogradno stanje, to je jasan znak za strukturnu promenu i oslobođenje.

Članak se nastavlja posle reklama

Zato, označite ove datume u svom kalendaru: 2. septembar — Uran u Biku ide retrogradno, a Pluton prelazi u Jarca; 3. septembar — Mlad mesec u Devici; 18. septembar — Pomračenje punog Meseca u Ribama; i 22. septembar — Sunce ulazi u Vagu i u jesenju ravnodnevicu.

Mesečni horoskop za septembar 2024: Ovan

Septembarski mlad mesec 3. podseća vas da ne budete prestrogi prema sebi. Greške su deo ljudskog bića, zato se ponašajte ljubazno kao prema prijatelju. Budite oštri, posebno na poslu, jer je ovog meseca lako prevideti kritične detalje.

Od 23. septembra, Venera začini vaš ljubavni život podižući vašu seksualnu privlačnost. Samci se mogu naći u požudnoj situaciji bez obaveza, dok se parovi upuštaju van vanile da istraže tabu želju. Pomračenje Meseca 18. je vaš znak da se opustite. Kao neko ko je uvek „uključen“, dozvolite sebi da se opustite bez osećaja krivice.
Srećni dani: 4, 17 i 18. septembar.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Septembar puni vaš ljubavni život. Za samce, romansa je u porastu, dok parovi dele obnovljenu vezu u trenutku ranjivosti i međusobnog razumevanja. Mlad mesec 3. septembra vrišti za odmorom od rutine; vreme je da se opustite i poterate sa malo smeha.

Zamislite epske večeri igara, karaoke zabave ili spontana putovanja. Pomračenje Meseca osvetljava prijatelja kome je potrebno nešto više od opuštenog ćaskanja. Oni traže čvrstu podršku, a vi imate sve prave reči. Istupite sa empatijom i pokažite da nisu sami. Budite njihov heroj.
Srećni dani: 3, 20 i 26. septembar.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci

Mars vas tera na impulsivnu kupovinu. Zaslužujete da se počastite, ali ne preterujte. Ako niste sigurni da li da kupite neku vrednu stvar, prvo prespavajte pa sutradan dobro razmislite. Kvalitetno vreme sa bliskim članom porodice je divan vrhunac ovog meseca.

Govorite iz srca bez brige da ćete zvučati glupo ili preterano emocionalno – vaša otvorenost će samo ojačati vašu vezu. Do 22. septembra Sunce označava finiš kreativnog projekta. Vreme je za slavlje! Potapšajte sebe po ramenu jer se držite toga i impresivnog posla koji ste obavili.
Srećni dani: 3, 12 i 18. septembar.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak

Plutonovo povlačenje vam daje priliku da se uhvatite u koštac sa tim mučnim pitanjem veza koje ste zaobilazili. Za samce, septembar menja vaše kriterijume za upoznavanje. Šta želite
u budućem partneru će se dramatično promeniti, ostavljajući stara očekivanja u prašini.

Pomračenje Meseca 18. septembra mami neke Rakove na preko potreban beg, dok drugi putuju kroz stranice i podkastove koji nude znanje koje otvara oči i vredne uvide. Venera je na misiji da prelepi vaš izgled istakne u prvi plan.  Spremite se da zablistate, i iznutra i spolja.
Srećni dani: 5, 16 i 18. septembar.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Merkur vas poziva da istražite duhovne granice. Možda ćete otkriti metafizički koncept koji vam preokreće pogled na svet ili čak preuzeti aplikaciju za pažnju koja vam oduševljava. Ipak, budite oprezni: Mars označava zagonetnog šarmera koji prodaje mudrost koja je previše dobra da bi bila istinita.

Verujte svojim instinktima: ako vam se nečiji stav čini neuglednim, izađite. Finansijski, mlad mesec 3. pokreće pametnu ideju da „ugojite“ svoj novčanik. Do pomračenja Meseca 18. septembra bićete više nego zadovoljni. Držite oči otvorene i budite spremni za akciju.
Srećni dani: 2, 3 i 9. septembar.

Mesečni horoskop za septembar 2024: Devica

Promene su na pomolu. Počnite iznova sa novim pogledom na odnose, pa čak i na svoju sliku. Pomračenje Meseca može vam pomoći da izbišete sve bolne tragove loših odnosa. Zapamtite, veze koje stvarate često su ogledalo vašeg samoljublja i poštovanja. Planirate promenu imidža? Nastojte da to završite pre 22. septembra, kada se Sunce oprašta od vašeg znaka.

Članak se nastavlja posle reklama

Nakon fizičke transformacije, vaša pažnja se usmerava ka finansijama. Krajem meseca kosmos pruža unosnu priliku da povećate konto u banci. Međutim, ovde se manje radi o brzim pobedama, a više o dugoročnim dobicima. Zamislite to kao sadnju semena za buduće stablo novca koje će sigurno cvetati.
Srećni dani: 3, 9 i 12. septembar.

Vaga

Kako Sunce ulazi u vaš znak 22. septembra, to označava početak vaše lične Nove godine. Pre toga, napravite korak unazad i razmislite koje oblasti vašeg života bi vam mogle malo koristiti
ekstra sjaj.

Kada dobijete svoj plan, kosmos vam daje zeleno svetlo da samouvereno idete napred da biste ispoljili svoje želje. Sa Merkurom u vašem znaku od 26. septembra, vaš um vrvi od briljantnih ideja. Iako vam bezbroj misli može biti neodoljiv, ostanite fokusirani. Koncentrišite se na praćenje jednog ili dva od ovih fantastičnih koncepta, a da ne budete skrenuli sa puta.
Srećni dani: 22, 26 i 30. septembar

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Septembar vas poziva da se okrenete ka sebi. Otrkićete nešto dovoljno moćno da preoblikujete vašu budućnost. Plutonovo kretanje unazad pruža drugu priliku da izrazi ono što je ostalo neizrečeno, nudeći isceljenje.

Kada se Sunce useli u vaš sektor duhovnosti 22. septembra, zaronite u ezoteričnu temu koja vas očarava. Možda čak osetite potrebu da se konsultujete sa vidovnjakom. Venera se pojavljuje već sledećeg dana, izvlačeći vas iz svake introspektivne spirale u društveni vrtlog. Osećajući se apsolutno predivno imaćete osećaj da hodate po oblacima.
Srećni dani: 2, 23 i 28. septembar

Strelac

Nedostajao vam je novac? Pluton oživljava finansijsku priliku za koju ste mislili da je nestala. Ovog puta ćete biti bolje pripremljeni, naoružani novostečenim znanjem. Budite oprezni 3. septembra, jer okršaj Marsa i Neptuna zamagljuje istine, što dovodi do bele laži. Merkur izoštrava vaše komunikacijske veštine od 9. Možda je pravo vreme da obelodanite svoj genijalni plan. Pomračenje Meseca 18. septembra približava vas ključnoj ženi u vašem životu. Neka vam kamera bude pri ruci da biste zabeležili dragoceni trenutak sa njom.
Srećni dani: 12, 15 i 21. septembar

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Pluton ponovo posećuje vaš znak – to je zlatna prilika da izvučete lekcije iz prošlih borbi i pronađete kraj. Mars pojačava vrelinu u zoni vaše veze, ali dok strast bukti, pazite na potencijalne sukobe.

Ova crvena planeta pojačava seksualnu hemiju, što može biti uzbudljivo, ali zapamtite da isti plamen koji podstiče želju takođe može da zapali sukob. Samcima to može donesti uzbudljivu romansu.  Ako koristite društvene medije za poslovanje, pomračenje Meseca otkriva strategiju koja menja igru koja značajno poboljšava vaše prisustvo na mreži.
Srećni dani: 2, 5 i 26. septembar

Vodolija

Septembarski mlad mesec 3. nudi samcima priliku da resetuju svoj emocionalni kompas. Ako ste optuženi da svoja osećanja držite na ledu ili izbegavate obavezu. Mesec  vam pomaže da promenite tu priču. Kada pomračenje Meseca dostigne vrhunac 18. septembra, očekujte uspon u romantici kroz veličanstven gest ili razgovor koji otkriva dušu.

Sunce vas podstiče da kasnije tokom meseca usvojite novu veštinu. Bilo da savladate strani jezik ili nešto vezano za digitalni svet, proširite svoje vidike i obogatite svoju stručnost. Od 23. septembra Venera sprema unapređenje ili priznanje za dobro obavljen posao.
Srećni dani: 11, 20 i 21. septembar

Ribe

Mlad mesec 3. septembra udahnjuje život vezama. Ako ste osetili da nedostaje ljubav, sada je vreme da promenite svoj pristup ili, ako ste slobodni, izložite se da privučete pravog partnera. Iz vedra neba, Uran donosi neočekivane vesti, podstičući da ponovo razmislite o tome kako upravljate vremenom i novcem.

Od 18. septembra, pomračenje Meseca u vašem znaku donosi veliku ličnu ili profesionalnu prekretnicu do završetka. Ali nemojte stati tamo. Gradite svoj uspeh da biste dostigli još veće visine. Do kraja meseca potražite unosnu investiciju ili priliku za partnerstvo koja obećava da će se isplatiti.
Srećni dani: 18, 26 i 30. septembar.

Jun / iStock / Getty Images Plus