Manikir „bogata devojka“: 5 nijansi lakova koje će biti u modi na jesen 2024.

by | septembar 2, 2024
Manikir „bogata devojka“: 5 nijansi lakova koje će biti u modi na jesen 2024.

Ako želite da izgledate moderno, otmeno i skupo – posebnu pažmju obratite na nokte. Na ceni je manikir „bogata devojka“.

Trend minimalizma i prirodnosti u industriji noktiju neće izgubiti tlo pod nogama. Probali smo sve: gole nokte, goli manikir i francuski manikir sa tankom ivicom. Ovog puta majstori su odlučili da obraduju zanimljivu i neobičnu opciju – manikir „bogata devojka“. Šta je to i kako ga napraviti kod kuće opisano je u nastavku.

Šta je to manikir manikir „bogata devojka“

Manikir „bogata devojka“ je kreacija slavnog nail umetnika Toma Bachika, a to je jednobojna završna obrada u golim nijansama, napravljena specijalno za Dženifer Lopez. U početku je manikir pretpostavljao „tihe“ nijanse koje se ne bi primetno isticale na rukama. Ali vremenom je trendu dodato više boja, a paleta boja za „bogati“ manikir značajno se proširila.

Članak se nastavlja posle reklama

Glavne komponente dizajna noktiju „bogata devojka“: obrađene zanoktice, ista nijansa na svim noktima, odsustvo dekorativnih elemenata i dizajna, kao i blagovremeno obnavljanje premaza tako da manikir uvek izgleda sveže i uredno.

Otmeni manikir za jesen 2024.

1. Tamno zelena

Manikir u tamnozelenoj nijansi je obavezan za one koji još nisu spremni da se rastanu od leta. Ova duboka i bogata boja učiniće da jesen izgleda toplije i prijatnije. Najpovoljnija opcija bi bila sjajna završna obrada, ali će biti zanimljiv i manikir sa mat završnom obradom.

Članak se nastavlja posle reklama

2. Bogato plavo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elisa (@artpop.polish)

Ne kažu uzalud da je plava druga crna. Ova boja je u stanju da izrazi individualnost i doda malo misterije. Ovaj manikir je univerzalan i elegantan za svaku priliku: i u svakodnevnom životu i na svečanostima.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Crveni nokti

Crvena boja predstavlja snagu, energiju i strast, privlači pažnju i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Postoji mnogo nijansi crvene – od duboke bordo do svetle grimizne, od kojih svaka može reći nešto drugačije. Na primer, jarko grimizni manikir idealan je za večernji izlazak, dok bordo može biti odličan izbor za kancelariju ili poslovni sastanak.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Bež manikir

Bež manikir ne samo da naglašava „bogatu“ estetiku, već i dodaje više negovanja, urednosti i ženstvenosti svakom izgledu. Omogućava da se izrazi individualnost, ostajući u okviru klasike. Ovaj manikir je posebno lak za negu i može ostati relevantan tokom cele sezone. Pogodno za poslovne sastanke, romantične sastanke ili prijateljska okupljanja.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Sivo plavi manikir

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elisa (@artpop.polish)

Sivo-plavi manikir elegantno je rešenje za one koji žele da dodaju svežinu svom izgledu bez žrtvovanja elegancije. Sivo-plava boja savršeno se usklađuje sa pastelnim i neutralnim nijansama u odeći, poput bele, lavande ili bež.

Kako sami napraviti manikir „bogate devojke“

Da biste sami napravili manikir, biće vam potrebni materijali i malo strpljenja.

Članak se nastavlja posle reklama

Počnite sa pripremom noktiju: uklonite stari lak pomoću specijalnog proizvoda i dajte noktima željeni oblik pomoću turpije. Zatim je preporučljivo napraviti kupku za ruke sa dodatkom morske soli kako bi kutikula bila mekša i savitljivija pre tretmana.

Nakon što ste pripremili nokte, nanesite osnovni premaz. To će zaštititi nokte i pomoći da lak traje duže. Zatim izaberite boju laka koju volite i pažljivo ga nanesite u dva sloja (prvo sačekajte da se prvi sloj dobro osuši, pa tek onda nanesite drugi). Završite proces nanošenjem gornjeg premaza za sjaj i dugovečnost manikira.

Ne zaboravite na pravilnu dnevnu negu: povremeno podmazujte kutikulu uljem, a takođe koristite hidratantnu ili hranljivu kremu za ruke. Zahvaljujući ovim jednostavnim pravilima, manikir „bogata devojka“ trajaće mnogo duže.

Članak se nastavlja posle reklama
SmirMaxStock/shutterstock.com