Nazolabijalne bore se neće primećivati: Treba vam samo jedan proizvod

by | septembar 4, 2024
Nazolabijalne bore se neće primećivati: Treba vam samo jedan proizvod

Da li imate nazolabijalne bore (ili linije smejalice)? Možete ih se lako rešiti uz pomoć trikova koje koriste profesionalni šminkeri.

Svi žele da izgledaju najbolje, zbog čega žene neprestano isprobavaju nove trikove i savete kako bi postigli savršenu kožu. Korektor je jedan od onih čudesnih proizvoda koji se može koristiti ne samo za skrivanje fleka na licu i podočnjaka. Može pomoći i da se rešite nazolabijalnih bora.

Ako ste se ikada zapitali kako slavne ličnosti uvek uspevaju da izgledaju tako sveže, sada znate šta rade! Znaju kako se pravilno koristi korektor.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako sakriti nazolabijalne bore

@courtneyhartmakeup Makeup can’t remove deep lines or texture but using tricks like that we can diminish and soften. Makeup is amazing #smilelines #nasolabilfolds #concealerhacks ♬ original sound – Courtney Hart

Korektor je jedan od najčešće nedovoljno korišćenih proizvoda za šminkanje. Može se koristiti za prikrivanje tamnih krugova, ožiljaka od akni, pa čak i pega od sunca. Pored toga, korektor ima mnoge kozmetičke prednosti koje žene ne shvataju dok ne počnu da ga koriste.

Na primer, možete čak koristiti korektor kao prajmer za šminku pre nanošenja pudera ili podloge za celodnevni besprekoran izgled. A sad nas interesuje kako kamuflirati bore smejalice pomoću korektora. Nasolabijalni nabori se obično javljaju sa obe strane nosa gde se susreću sa uglom usana. Obično se formiraju tokom tinejdžerskih godina, a produbljuju se u odraslom dobu.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako se pravilno koristi korektor

Žene svih uzrasta traže načine da se otarase nazolabijalnih nabora. Ove bore, poznate i kao bore smejalice, često čine da vaše lice izgleda starije nego što jeste. Oni mogu biti uzrokovane genetikom i faktorima okoline kao što je pušenje, ali mogu biti i rezultat određenih životnih izbora poput previše mrštenja ili provođenja dugih sati ispred ekrana računara bez odmora. Korektor je odličan način da prikrijete ove ružne nabore za samo nekoliko sekundi.

Najbolji tipovi korektora za ovu svrhu su formule na bazi tečnosti koje imaju kremastu teksturu koja se neće složiti u fine linije. Kao što je prikazano na prethodnom videu sa TikTok-a, treba vam svetli korekrot i tanka četkica. Nanesite korektor na četkicu i izvucite tanku liniju duž bore, počevši od korena nosa. A zatim ga lagano izblendajte četkicom.

Članak se nastavlja posle reklama
Robert Daly/gettyimages.com