Dnevni horoskop za 5. septembar 2024: Vreme je za pomoć prijatelja

by | septembar 4, 2024
dnevni horoskop za 5. septembar

Šta nam donose zvezde? Pročitajte dnevni horoskop za 5. septembar 2024. godine

Dok je Mesec u Vagi, većina horoskopskih znakova moraće da napravi pauzu, malo uspori i da se okrene sebi i dragim ljudima. Da li ste među njima?

Dnevni horoskop za 5. septembar 2024.

Ovan

Prihvatite svoj pionirski duh, Ovnovi, ali zapamtite: čak i najbolji ponekad moraju da se oslone na tim. Današnja nebeska postavka sugeriše da je vreme za partnerstvo. Ako koračate po vodi pokušavajući da svime upravljate solo, zastanite i napustite bar na kratko taj stil usamljenog vuka. Deljenje posla znači podelu plena, ali sa pravim saveznikom, mogli biste na kraju da umnožite svoju dobit. Danas će dve glave sigurno biti bolje od jedne!

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Uronite u dan sa ciljanom efikasnošću, Bikovi. Sa mesecom u Vagi koji osvetljava vašu šestu kuću produktivnosti, preskočite te dugotrajne zoom pozive i fokusirajte se na zadatke koje možete brzo da otkačite sa liste. (Ili isključite kameru i obavljajte više zadataka!) Tokom dana hranite svoje telo hranom bogatom proteinima i smanjite unos kofeina da biste ostali prizemljeni.

Dnevni horoskop za 5. septembar 2024: Blizanci

Danas ne možete potisnuti svoju nestašnu stranu, Blizanci. Ipak, nemojte šokirati publiku danas, zvezde to neće podržati. U najmanju ruku, prvo malo zagrejte publiku. Zapamtite da zahvalnost publike ide u oba smera. Koliko god je zabavno zauzimati centralno mesto na sceni, primetite trud drugih ljudi, pa će i oni obratiti pažnju na vas.

Rak

Iako ste danas možda do ušiju u poslu, Rakovi, pobrinite se da provedete kvalitetno vreme sa voljenim prijateljem. Davanje prioriteta ovoj osobi šalje snažnu poruku koliko vam je važna – hej, verovatno su se trudili da dođu do vašeg najužeg kruga prijatelja! Druženje sa prijateljem će biti dobro i za vas –  smanjićete sopstveni nivo stresa. Unesite istu brižnu toplinu u interakcije sa svojim kolegama i porodicom.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Ako ste u poslednje vreme stvari previše uzimali k srcu, današnji Mesec u Vagi donosi dobrodošlu dozu lakoće. Tema o kojoj se juče činilo da je nemoguće razgovarati neće biti toliko izazovna i možda bićete spremni da postignete kompromis. Trenutno nema boljeg leka od smeha. Ako možete da vidite mrvicu humora u svom ponašanju (a možda čak i da se malo nasmejete sebi), mogli biste postići trenutak prosvetljenja.

Dnevni horoskop za 5. septembar 2024: Devica

Čak bi se i Marvel superheroj borio da održi korak sa svime što vam je nagomilano na spisku obaveza, Device. Kompromis je obavezan ako se nadate da ćete zadržati neki privid razuma, pa pronađite načine da smanjite i pojednostavite poslove. Da biste danas izvršili svoju najvažniju radnu misiju, moraćete da zaokružite svaku nebitnu obavezu na vašoj listi.

Članak se nastavlja posle reklama

Vaga

Zanemarite komentare i zatvorite ankete. Ispitali ste skoro sve kojima verujete i sada je vreme da donesete čvrstu odluku. Sa mesecom i vašom vladarkom, Venerom, u vašem znaku danas, imate zeleno svetlo da krenete napred sa konkretnim planom. Usredsredite se na identifikaciju najdirektnijeg puta ka vašim željama, a zatim napravite prvi korak. Neka bude jednostavno i brzo ćete ponovo pokrenuti energiju.

Škorpija

Ne bori se protiv tih osećanja, Škorpijo! Današnji mesec u vašoj dvanaestoj kući mogao bi da oslobodi bujicu emocija za koje niste ni slutili da ih posedujete. Ako osetite nalet tuge ili besa kao odgovor na nevolju prijatelja (ili svoju), izrazite to! Pustite suze da poteku i otvorite svoje srce onima koji vam najviše znače. Potrudite se da ljudima date do znanja koliko su važni u vašem svetu.

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 5. septembar 2024: Strelac

Neka ljudi budu prioritet danas, čak i ako to znači da morate da zaboravite na gomilu posla koji radite. Dok ljubazni mesec u Vagi puni vašu jedanaestu kuću drugarstva i saradnje, ova pauza bi mogla da dovede do proboja za koji niste sposobni sami. Razgovor za ručak sa vašim kolegama ili pametnim prijateljem mogao bi otkriti rešenje koje sami niste mogli da vidite.

Jarac

Umesto da budete uznemireni zbog toga što nemate sve odgovore, usvojite novi način razmišljanja. Vaše insistiranje na praćenju protokola je generalno vaš metod za postizanje cilja. Međutim, danas bi vas taj način razmišljanja mogao izneveriti. Razmotrite mogućnost da postoji još jedan put do uspeha — i možda potpuno novi plan napada.  Zaustavite svoj sveznajući stav i zapitajte se šta je još (i ko još) tamo.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija

U poslednje vreme se krećete brzinom svetlosti i jedva čekate da se život malo smiri. Blic vesti, Vodolije: stvari će se usporiti kada VI odlučite da je vreme. Sva ova akcija je zapravo generisana vašom ljubavlju prema uzbuđenju, tako da je na vama da date sebi preko potreban odušak. Današnje zvezde vas podstiču da napravite prostor u svom rasporedu za malo samoće. Odmotajte svoju prostirku za jogu, okrenite se svom pouzdanom dnevniku ili se jednostavno odvedite na ručak.

Ribe

Oh, ironije.  Iako ste možda u iskušenju da zatvorite svoja vrata, odjavite se i utišate pametni telefon, kosmos zahteva više zadataka. Istina je da danas nećete moći da obavite posao bez da dobijete mišljenje drugih. Možete samo toliko, Ribe, zato ne izluđujte sebe. Duboko udahnite i pustite da žongliranje počne.

FlamingoImages/gettyimagesplus